foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Rūtas Reinikas mīļotais atrāda foto ar sievu un savu atvašu pulku
Rūta un Jānis ir ne tikai precēts pāris, bet nu arī sagaidījuši pirmo kopīgo atvasi.
Slavenības
2020. gada 26. jūnijs, 15:15

Rūtas Reinikas mīļotais atrāda foto ar sievu un savu atvašu pulku

Jauns.lv

Mūziķa un aktiera Laura Reinika māsa Rūta Reinika, kas nu kļuvusi par precētu sievu un māmiņu, Jāņus nosvinējusi kopā ar mīļoto vīrieti burātāju Jāni Preisu un viņa atvasēm no iepriekšējām attiecībām.

Kā zināms, Rūta, kuras tēvs ir mūziķis Artūrs Reiniks, bet brālis - dziedātājs un aktieris Lauris Reiniks -, jau vairāk nekā piecus gadus ir attiecībās ar burātāju Jāni Preisu, kam no iepriekšējās laulības ir divas atvases. Pāris ir jau arī mijis gredzenus, viņa nomainījusi uzvārdu un tagad atrodama kā Rūta Reinika-Preisa.

Un februārī Rūta un Jānis sagaidīja savu kopīgo atvasi, par priecīgo notikumu pavēstot sociālās saziņas tīklā "Instagram", tur publiskojot foto, kur redzama viņas un jaundzimušā rokas, kā arī daļa no atvases sejas. "Nu jau kādu laiciņu man ir tā laime būt par mammu šim mazajam brīnumiņam. Saka, ka dzīve apgriežas kājām gaisā, kad piedzimst bērniņš. Man liekas, ka dzīve beidzot uzgriezās uz pareizā ceļa," attēlu parakstīja Rūta.

Nu viņas vīrs Jānis Preiss "Instagram" ievietojis foto, kur redzams kopā ar Rūtu un visiem saviem trim bērniem. "Mani dārgumi," foto angļu mēlē parakstījis burātājs.

Tāpat vairākus foto ar jaundzimušo "Instagram" beidzamo mēnešu laikā parādījusi arī Rūta:

View this post on Instagram

Pavasaris ☀️🥰

A post shared by Rūta Reinika (@ruta.reinika) on

View this post on Instagram

Vasara Liepājā❤️☀️

A post shared by Rūta Reinika (@ruta.reinika) on