Kailijas Dženeres dzīves ainiņas

Foto no modeles, uzņēmējas un sociālo tīklu zvaigznes Kailijas Dženeres "Instagram" profila.

gallery icon
80
Slavenības
2020. gada 8. jūnijs, 08:52

Noskaidrots, kura ir pasaulē pelnošākā slavenība

Jauns.lv

Biznesa izdevums "Forbes" aprēķinājis, kas tad jaunākajā sarakstā ir pasaulē pelnošākais šovbiznesa industrijas pārstāvis.

Šajā sarakstā iekļuvušie cilvēki kopumā gada laikā nopelnījuši 6,1 miljardu ASV dolāru pirms nodokļu nomaksas. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, vērojams kritums 200 miljonu apmērā. Un tas jau, protams, izskaidrojams ar pandēmijas sākšanos.

Un saraksta pirmajā vietā ar milzu atrāvienu gozējas sabiedrības dāma, modele un uzņēmēja Kailija Dženere, kas gada laikā sapenījusi 590 miljonus ASV dolāru. Lielākā viņas ieņēmumu daļa nākusi no tā, ka 51 procentu savas komsētikas firmas akciju Dženere notirgoja skaistumproduktu kompānijai "Coty".

Otrajā vietā ir reperis, mūziķis, modes dizainers Kanje Vests ar nopelnītiem 170 miljoniem. Viņš savukārt labu summiņu iekasējis, noslēdzot "Yeezy" apavu ražošanas līgumu ar "Adidas". Tā Vests gan par miljardieri kļuvis, gan jaunākā "Forbes" bagātāko slavenību saraksta otrajā vietā iekļuvis.

"Forbes" arī noskaidrojis, ka supergrupai "U2" piederošo pasaules rekordu labojis mūziķis Eds Šīrans. Viņa koncertturneja "Divide Tour", kas ilga vairāk nekā divus gadus, kopumā ienesusi 776 miljonus ASV dolāru. Līdz šim pasaulē ienesīgākajā koncertturnejā bija devusies "U2", bet nu no šī troņa grupa gāzta.

Pasaulē gada laikā visvairāk nopelnījušo slavenību TOP 10 (miljoni ASV dolāru):

1. Kailija Dženere - 590
2. Kanje Vests - 170
3. Rodžers Federers - 106,3
4. Krištianu Ronaldu - 105
5. Lionels Mesi - 104
6. Tailers Perijs - 97
7. Neimars - 95,5
8. Hovards Sterns - 90
9. Lebrons Džeimss - 88,2
10. Dveins Džonsons - 87,5