foto: ddp/interTOPICS / Vida Press
Romāns Abramovičs nopircis pašu dārgāko villu Izraēlā
Romāns Abramovičs.
Slavenības
2020. gada 3. jūnijs, 10:15

Romāns Abramovičs nopircis pašu dārgāko villu Izraēlā

Jauns.lv

53 gadus vecais krievu uzņēmējs, miljardieris Romāns Abramovičs, kurš pirms dažiem gadiem saņēmis Izraēlas pilsonību, nule kā nopircis pašu dārgāko villu visā Izraēlā. Īpašums novērtēts 65 miljonu dolāru apmērā. Villa atrodas elitārajā Herclija Pituaha ciematā.

Kāds zinātājs, kurš esot lietas kursā par „gada darījuma” niansēm, norādījis, ka zemes gabala platība, uz kuras atrodas villa, ir gandrīz desmit tūkstoši kvadrātmetru. Agrāk šī māja piederējusi Lielbritānijas hedžfondu pārvaldniekam Alanam Hovardam. Viņš ir „Brevan Howard Asset Management” līdzdibinātājs.

Romanam Abramovičam trīs līdzās esoši nami Ņujorkā

Krievu miljardieris Romans Abramovičs iecerējis šos trīs Ņujorkā līdzās esošos namus apvienot vienā lielā mega īpašumā ar saunu, peldbaseinu un ...

gallery icon
15

Interesanti, ka iepriekšējais īpašnieks villu nopirka „tikai” par deviņiem miljoniem dolāru. Taču viņš ieguldījis lielu naudu teritorijas paplašināšanā. Rezultātā platība palielināta par trim tūkstošiem kvadrātmetru.

Pie Romāna Abramoviča glaunās villas ir labiekārtots arī tenisa korts un baseins uz hidrauliskās platformas. Interesanti, ka to jebkurā brīdī var pārveidot par viesu uzņemšanas zonu, ja paredzēts pasākums, uz kuru ieradīsies daudz viesu, - informē izraēliešu izdevums „Globes”.

Miljardiera Abramoviča jahta beidzot iekuģojusi Baltijas jūrā

gallery icon
8

Izraēlas mediji vēsta, ka 2018. gadā Abramovičam bijušas problēmas atjaunot Lielbritānijas vīzu un viņam kā ebreju vecāku bērnam bijušas tiesības pieteikties uz Izraēlas pilsonību.

Līdz ar Izraēlas pilsonības piešķiršanu krievu miljardieris kļuvis par bagātāko pilsoni Izraēlā.

Miljardiera Abramoviča mīlas dzīve

gallery icon
11