Aijas Andrejevas koncerts "Alfā"

2019. gada 10. oktobrī tirdzniecības parkā “Alfa” dziedātāja Aija Andrejeva sniedza akustisko koncertu, prezentējot singlu “Bungādiņas” no pavasarī gaidāmā albuma ...

gallery icon
89
Mūzika
2020. gada 25. maijs, 14:07

Aija Andrejeva savu jauno albumu prezentēs autokoncertā

Jauns.lv

4. jūnijā uz tirdzniecības centra "Alfa" jumta notiks Aijas Andrejevas jaunā albuma "Es iešu tālāk" prezentācijas autokoncerts, kas ieskandinās uz nākamo gadu pārcelto mūziķes lielkoncertu.

Aija Andrejeva ir noslēgusi darbu pie sava jaunā albuma "Es iešu tālāk", kas tiks izdots šā gada 6. jūnijā - datumā, kad Siguldas pilsdrupu estrādē bija paredzēts līdz šim vērienīgākais Aijas Andrejevas koncerts. Ārkārtējās situācijas dēļ tas ir pārcelts uz 2021. gada 5. jūniju, taču mūziķes faniem būs iespēja klātienē Rīgā vērot dziedātājas uzstāšanos un noklausīties jaunākās dziesmas autokoncertā, kurā piedalīsies arī īpašās viešņas -  Agnese Rakovska un Kristīne Pāže.

"Pat ja viss apstājies, ir jāiet tālāk," stāsta Aija. "Katrs no maniem albumiem ir transformācija, un, ja albums nav iznācis, tad aplis nav noslēdzies. Tādēļ man ir svarīgi albumu izdot un nospēlēt prezentācijas koncertu, iepriecinot savus klausītājus šajā neziņas pilnajā laikā."

Aija Andrejeva 2019. gada "Muzikālajā bankā"

Dziedātāja Aija Andrejeva 2019. gada 9. februārī Daugavpilī dziesmu aptaujas "Muzikālā banka" ceremonijā.

gallery icon
4

“Mākslai un mākslas mīļotājiem šī gada izaicinājums ir tikties citādā formātā nekā ierasts, ievērojot veselības aizsardzības pasākumus. Veiksmīgi aizsākto sadarbību ar mūziķi Aiju Andrejevu turpinām un 4. jūnijā pārvērtīsim TC  “Alfa” jumtu par muzikālu pieturu koku galotnēs, kur mūziķes fani varēs satikt dziedātāju viņai tik nozīmīgajā dienā - jaunā albuma prezentācijā,” stāsta TC “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Aijas Andrejevas minikoncerts tirdzniecības centrā

2018. gada 14. marta vakarā tirdzniecības centrā “Spice” notika dziedātājas Aijas Andrejevas minikoncerts.

gallery icon
67

Koncerts tiks organizēts atbilstoši valstī noteiktajiem ierobežojumiem un varēs tikt skatīts, atrodoties savās automašīnās. Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē Aula.lv. To skaits ir ierobežots.