Mūzika
2020. gada 15. maijs, 09:55

Noklausies - grupa "Crazy Dolls" ieskandina vasaru ar jaunu singlu par robustajiem letiņiem, kas nedejo

Jauns.lv

Viena no latviešu pozitīvākajām grupām "Crazy Dolls" līdz ar pirmajiem vasaras vēstnešiem, kas lūkojami dabā, laidusi klajā pati savu vasaras vēstnesi – dziesmu "Es nedejoju".

Tāpat kā visām dziesmām, kas atrodamas "Crazy Dolls" albumā "No visa galva griežas", arī "Es nedejoju" pamatuzdevums ir tās klausītājus un baudītājus kaut nedaudz uzlādēt pozitīvi,  vēsta grupa. Jaunais singls pēc tā veidotāju domām vienkārši ideāli saskan ar šobrīd visur esošo ziedošu ievu un ābeļziedu smaržu, kas palīdz tā pozitīvo vēstījumu gluži vai uzsūkt caur porām.

Kā apgalvo "Crazy Dolls" puiši, dziesma esot gan par viņiem pašiem, gan par visiem tiem mazliet robustajiem letiņiem, kuriem ne pārāk patīk dejot, bet uzdziedāt ir ar mieru jebkurā laikā un vietā. Un tā jau ir, katram cilvēkam ir savs talants, kas jāceļ saulītē un par kuru nav jākautrējas.

Šis gads grupai ir bijis ļoti sekmīgs, jo studijā notiek darbs pie vairākām jaunām dziesmām, un tas nozīmē, ka cerības 2021. gadā sagaidīt jaunu "Crazy Dolls" dziesmu albumu ir visai pamatotas.

Grupa "Crazy Dolls", par kuras repertuāru atbild tās dalībnieki Holis un Midis, ir novērtēta arī latviešu Mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta mikrofons” ceremonijā, kur 2018. gadā ar balvu novērtēts tās albums "No visa galva griežas".