foto: Publicitātes
Vaikules festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" šovasar nenotiks
Mūzika
2020. gada 12. maijs, 13:18

Vaikules festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala" šovasar nenotiks

Jauns.lv

Ņemot vērā pašreizējo pandēmijas situāciju pasaulē un balstoties uz publisku pasākumu ierobežojumiem, "Laima Rendezvous Jūrmala" vadība lēmusi pārcelt festivālu uz 2021. gada jūliju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pieņemot šo sarežģīto lēmumu, festivāla organizatori uzsver, ka tik stingri noteikumi ir būtiski Latvijas sabiedrības drošības un veselības aprūpei, un sola nākamā gada vērienīgo mūzikas pasākumu veidot īpaši grandiozu un pārsteidzošu.

"Dārgie draugi! Es ļoti ilgojos pēc jums visiem un sapņoju par to, kā jūs apskauju bez divu metru distances. Šī brīža situācija mums visiem ir nebijusi un izaicinoša, bet kopīgiem spēkiem mēs ar to tiksim galā. Šis gads paskries vēja spārniem, un es jau esmu sākusi plānot nākamā gada programmu. Būšu pateicīga par jūsu atbalstu un lojalitāti, lai 2021. gada festivālu varam izveidot vēl grandiozāku un krāsaināku. Uz tikšanos jau pavisam drīz, 2021.gada vasaras karstumā Dzintaru koncertzālē, kur baudīsim muzikālos randiņus kopā," festivāla atbalstītājus uzrunā dziedātāja un festivāla idejas autore Laima Vaikule.

Visas iegādātās biļetes ir derīgas uz 2021. gada festivālu.

Starptautiskais mūzikas festivāls “Laima Rendezvous Jūrmala” kopš 2015. gada notiek Dzintaru koncertzālē. Ik gadu festivālā uzstājas populārākās estrādes zvaigznes, leģendāri mūziķi un jaunie talanti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Izraēlas, Ukrainas, Krievijas, Kazahstānas, Gruzijas, Itālijas, Zviedrijas, Kubas un citām valstīm.

Festivāla "Laima RendezVous Jūrmala 2019" pirmā diena

Festivāla "Laima RendezVous Jūrmala 2019" pirmā diena.

gallery icon
200

Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala-2019" otrā diena

gallery icon
369

Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala-2019" trešā diena

gallery icon
124