Labdarības izsolē pārdos Rīgas Krievu teātra aktieru darinātas lietas
foto: Rojs Maizītis
Veronikai Plotņikovai piemīt talants ne tikai būt lieliskai uz skatuves, bet arī izgatavot šedevrus!
Slavenības

Labdarības izsolē pārdos Rīgas Krievu teātra aktieru darinātas lietas

Jauns.lv

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris sadarbībā ar galeriju un izsoļu namu "Birkenfelds" rīko aktieru pašdarinājumu tiešsaistes labdarības izsoli: "Teātris iedvesmo - rūpēs par dzīvniekiem!".

Labdarības izsolē pārdos Rīgas Krievu teātra aktie...

Labdarības izsolē tiks izsolīti priekšmeti, kurus darinājuši ar radošiem hobijiem apveltīti aktieri un citi teātra darbinieki.

Starp piedāvājumiem, piemēram, ir "romantiskais brančs" septembrī divām personām Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī un saruna ar lieliskajiem un talantīgajiem jaunajiem aktieriem Jūliju Berngardti un Maksimu Buselu. Tāpat ir iespējams iegādāties lelles, priekšmemtus no koka, bet aktrise Veronika Plotņikova izsolē nodevusi pašdarinātu attīstošo albumu bērniem.

Šo ar mīlestību un savām rokām radīto lietu izsolē iegūtie naudas līdzekļi tiks ziedoti biedrībai “Palīdzēsim dzīvniekiem” bez pajumtes un gādības palikušo dzīvnieku uzturēšanai un barībai, kas tiem šobrīd tik ļoti nepieciešama.

Biedrības "Palīdzēsim dzīvniekiem" valdes priekšsēdētāja Arta Krūmiņa par to, cik svarīgs ir šāds izsoles projekts: “Tā kā esam bezpeļņas organizācija, pilnībā esam atkarīgi no iedzīvotāju ziedojumiem. Mūsu paspārnē šobrīd atrodas 60 dzīvnieku. Mēs pastāvam un varam palīdzēt dzīvniekiem, pateicoties cilvēkiem sabiedrībā ar šādām idejām, kā sarūpēt naudu dzīvnieku atbalstam.”

Solīšana pieejama tiešsaistes režīmā no 11. maija pulksten 9:00, iepriekš reģistrējoties ŠEIT. Izsole noslēgsies 24. maijā, izsoles darbi tiks izsolīti laikā no 15:00 līdz 18:25.  Izsoles priekšmetu katalogs apskatāms ŠEIT.