foto: no "Instagram"
Svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha saderinājusies ar mīļoto - sportistu no Kataras
Ibrahims un Rebeka.
Slavenības
2020. gada 11. maijs, 08:59

Svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha saderinājusies ar mīļoto - sportistu no Kataras

Jauns.lv

Pašmāju svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha paziņojusi par saderināšanos ar savu mīļoto vīrieti - Kataras sportistu Moazu Mohamedu Ibrahimu.

View this post on Instagram

Future hubby @moaazibrahim70 ♥️💍 #engaded

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

"Topošais vīrs," tā sociālās saziņas tīklā "Instagram" ievietoto bildi, kur redzama ar Ibrahimu un glāzi veldzējoša dzēriena, parakstījusi Koha. Tādu pašu attēlu savā profilā ievietojis Karatas diska metējs - ar parakstu "Topošā sieviņa".

Tāpat arī sociālajā tīklā "Facebook" Koha ievietojusi paziņojumu, ka 9. maijā pāris ir saderinājies.

Koha ir divkārtēja Eiropas čempione, divas reizes triumfējusi pasaules čempionātā junioriem, un arī viņas jaunais mīļotais ir titulēts sportists - 2016. gadā kļuva par pasaules junioru čempionu diska mešanā.

Par to, ka viņai ir attiecības ar Ibrahimu, Koha martā pavēstīja sociālās saziņas tīklā "Instagram". Pie profila ar emocijzīmēm norādījusi, ka "viņas sirds ir aizslēgta", tātad atvērta vien Moazam Mohamedam.

"Mīlestība", "pāris" un citi mīlvārdiņi gozējas pie šī foto, kurā Rebeka redzama kopā ar savu jauno mīļoto. "Katra minūte, ko pavadu ar tevi, ir neaizmirstama," raksta svarcēlāja. "Tad ko man nesīs visi tie gadi, ko būšu ar tevi kopā?"

Rebeka Koha izcīna ceturto vietu Rio

Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha, kura startē svara kategorijā līdz 53 kilogramiem, izcīnījusi augsto ceturto vietu Riodežaneiro olimpisko spēļu sacensībās. Viņai ...

gallery icon
14