Slavenības
2020. gada 6. maijs, 15:45

Dziedātāju Adeli vairs ne pazīt - zaudējusi 45 kilogramus svara, pozē minikleitiņā

Jauns.lv

Populāro dziedātāju Adeli vairs ne pazīt - angļu mūzikas zvaigzne savā 32. dzimšanas dienā sociālās saziņas vietnē "Instagram" ievietojusi jaunu foto, kurā redzama tik tieva kā nekad.

Angļu dziedātāja, kam "Instagram" ir 34 miljoni sekotāju, savus fanus šajā vietnē ar bildītēm neiepriecina bieži. Foto, kurā viņa redzama, tērpusies melnā kleitiņā, piemēram, vispār ir pirmais ievietotais šogad. Taču ar šo foto Adele uzskatāmi parāda, kā nepilna gada laikā notievējusi par teju 45 kilogramiem.

Lūk, kāda dziedātāja izskatījās pirms vairākiem gadiem:

Britu dziedātāja Adele

gallery icon

Tāpat to, kāda dziedātāja izskatās tagad (vai nu vismaz itin nesanā pagātnē), varējis lūkot arī viņas draudzenes Lorēnas Polas "Instagram" profilā.

Viņa bija padalījusies ar foto no kopīgas atpūtas Lasvegasā kopā ar amerikāņu sabiedrības dāmu Nikolu Ričiju un rakstnieku Džedidaiju Dženkinsu.

Savus fanus ar krietnu svara zaudējumu Adele pārsteidza jau pērn decembrī - atrādīja bildes no Ziemassvētku ballītes.

Pēcāk dziedātāja pastāstīja, ka pieturas pie principa uzņemt ne vairāk kā 1000 kaloriju dienā un pievērsusies pilatēm. Informēti avoti savukārt stāsta, ka Adele katru rītu vismaz stundu pavada treniņzālē, daudz staigā un esot zaudējusi jau teju 50 kilogramus svara.