Slavenības
2020. gada 27. aprīlis, 15:15

Pienākusi arī viņu kārta - jaunu raidījumu internetā piedāvā brāļi Leperi

Jauns.lv

Katru pirmdienas vakaru brāļi Oskars un Rihards Leperi izaicinās divas iedvesmojošas personības pārbaudīt savas zināšanas par aktuāliem notikumiem Latvijā un pasaulē un rast atbildes uz jautājumiem par faktiem, kurus nezināt nav kauns.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmās “Vakarēšanas ar brāļiem Leperiem” tiešraides viesi būs mūziķis Intars Busulis un TV personība Kristīne Garklāva. Raidījumu lūkot varēs interneta vietnes "YouTube" kanālā “Vakarēšana ar brāļiem Leperiem".

foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.

Brāļi norāda: “Šobrīd sarunu raidījumu ir paspējis uztaisīt ikviens, kuram mājās ir dators. Bet ja kāds to vēl nav izdarījis, tad vai nu viņam mājās nav datora vai arī jaunu raidījumu mēs sagaidīsim nākamnedēļ. Šī ir mūsu nedēļa.”

“Vakarēšana ar brāļiem Leperiem” galvenais uzvars tiks likts tieši uz spēles elementiem, lai ikviens skatītājs, kurš būs ērti iekārtojies savā dīvānā vai arī paņemis pauzi no darbiem, varētu spēlēt līdzi.

Kā zināms, vakarēšana ir sena latviešu paraža, kurā ļaudis pulcējās vienuviet, lai dalītos stāstos, tērzētu par aktuālo un viens otram nodotu amata gudrības. Lai gan vakarešana tradicionāli norisinājās tumšajos ziemas mēnešos, šobrīd kad visi paliekam mājās, kopā sanākšāna un kopīga laika pavadīšana ir svarīgāka kā jeb kad. Un ja to ir iespējams papildināt ar smaida devu - to var droši saukt par izdevušos vakaru, norāda brāļi Leperi.