foto: ITAR-TASS/Scanpix
Seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigzne Zavorotņuka izrakstīta no slimnīcas - izolācijas laiku aktrise drīkst pārlaist mājās
Anastasija Zavorotņuka.
Slavenības
2020. gada 22. aprīlis, 16:40

Seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigzne Zavorotņuka izrakstīta no slimnīcas - izolācijas laiku aktrise drīkst pārlaist mājās

Jauns.lv

TV seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigzne Anastasija Zavorotņuka, kuras veselības stāvoklim pirms vairākiem mēnešiem līdzi sekoja teju visa Krievija, izrakstīta no slimnīcas un pandēmijas laiku drīkst pavadīt mājās.

Krievijas masu mediji vēsta, ka aktrise no slimnīcas, kurā atguvās pēc smadzeņu audzēja operācijas, nogādāta mājās. Par to medijiem izstāstījis kāds Zavorotņukas vīra daiļslidotāja Pjotra Černišova draugs.

Ārsti nolēmuši, ke diennakts aprūpe aktrisei vairs nav nepieciešama. Nu viņa jau atrodoties mājās un abi ar vīru ievēro pašizolāciju, to draugam esot stāstījis Černiševs. "Viņš man privātā sarunā pats izstāstīja, ka Nastja ir mājās," saka kāds vārdā neminēts avots. Tas, ka Zavorotņuka ir mājās, gan nenozīmējot, ka visas briesmas ir garām - risks, ka audzējs smadzenēs atgūsies, joprojām esot.

Kā stāsta informēti avoti, Zavorotņuka pēc operācijas atkal "kļuvusi par adekvātu cilvēku". Normāli komunicē, formulē savas domas, cenšas pati pārvietoties. Esot gan krietni novājējusi.

48 gadus vecajai aktrisei diagnosticēja smadzeņu vēzi pēc tam, kad viņai parādījās spēcīgas galvassāpes. Pērn 13. septembrī kļuva zināms, ka viņa nokļuvusi slimnīcā ārkārtēji sliktā stāvoklī, bet 15. oktobrī aktrises tuvinieki pirmo reizi padalījās ar informāciju, ka aktrise ārstējas no smagas slimības.