foto: Ekrānuzņēmums
Aktieris Andris Lielais pārsteigts - uz Krievijā ražotu šprotu kārbām uzraksti latviešu valodā un Rīgas skati
Andris Lielais.
Slavenības
2020. gada 21. aprīlis, 07:06

Aktieris Andris Lielais pārsteigts - uz Krievijā ražotu šprotu kārbām uzraksti latviešu valodā un Rīgas skati

Jauns.lv

Aktieris Andris Lielais, kas kaimiņzemē Krievijā slavens ar savu nostāju un cīņassparu un ir biežs politisko TV raidījumu viesis, pabrīnījies par kādu savu atklājumu Maskavas gastronomā.

"Ups! Uz šprotēm, kas ražotas Krievijā, ir uzraksti latviešu valodā un Rīgas skati. Nostaļģija?" sociālās saziņas tīklā "Facebook", publiskojot fotogrāfijas, kurās redzamas kārbas ar šprotēm, pierakstījis Lielais.

Kad viņam komentāros norāda, ka ir tak arī Liepājā ražoti zivju konservi, uz kuriem atrodami uzraksti krievu valodā, Lielais nosmej: "Nu, tie tak ir eksportam domātie. Diez vai Krievija eksportēs savas šprotes uz Rīgu!"

"Visticimāk, ka ir patents ražot, bet patenta noteikumi ir tādi, ka ir jābūt Rīgas skatam un uzrakstam latviski," tādu izskaidrojumu savukārt atradis kāds cits ieraksta komentētājs.

Kā zināms, Andris Lielais ir Krievijas politisko šovu zvaigzne, šajā valstī kļuvis bēdīgi slavens kā sīvs Latvijas aizstāvis. Lielais, kam ir gan Latvijas, gan Krievijas pilsonība, samērā bieži viesojas kaimiņzemes politiskajos raidījumos, kur tiek iesaistīts diskusijās par dažādiem notikumiem.