foto: Mārtiņš Ziders
Rajeckai pietrūkst koncertu, Zeltiņai - meitas un mazmeitiņas. Pašmāju zvaigznes atklāj, pēc kā pandēmijas laikā visvairāk ilgojas
Olga tik ļoti vēlas atkal kāpt uz skatuves.
Slavenības
2020. gada 16. aprīlis, 11:11

Rajeckai pietrūkst koncertu, Zeltiņai - meitas un mazmeitiņas. Pašmāju zvaigznes atklāj, pēc kā pandēmijas laikā visvairāk ilgojas

Jauns.lv

Geštalta terapeite Anna Lieckalniņa sociālajā tīklā "Facebook" aicinājusi atklāt, kā gan viņas draugiem un sekotājiem šajā mājās sēdēšanas laikā visvairāk pietrūkst. Un vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki arī pastāstījuši, pēc kā tad ilgojas.

"Mīļie draugi, ir pagājis krietns laiks pandēmijā. Sakiet, lūdzu, kā jums šobrīd pietrūkst visvairāk?" tādu jautājumu "Facebook" uzdevusi kādreizējā TV dīva. Un pati rādījusi piemēru, uz savu jautājumu atbildot: "Personīgi es sajutu sparu uzsākt doktorantūras studijas! Laikam ļoti pietrūkst kultūrvides." Lieckalniņa arī atklājusi, ko pēc izolācijas laika beigām labprāt paveiktu: "Un otrs, ko es izdarītu, - aizietu uz "Coyotiem" izdejoties!"

Annas Lieckalniņas dzīves līkloči

gallery icon
10

Vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki Annas aicinājumam atsaukušies un atklājuši, pēc kā ilgojas. Tā dziedātāja Olga Rajecka norāda: "Pietrūkst koncerti un draugi". Bet aktrisei un rotu dizainerei Agnesei Zeltiņai pietrūkst "meita un mazmeitiņa. Citādi viss ir lieliski. Baudu. Un strādāju katru dienu, protams. Online".

Sporta žurnālists un komentētājs Anatolijs Kreipāns atzinis, ka viņam pietrūkst "darba virpuļa", bet bārmenis Andris Reizenbergs saka: "Sporta pārraides pietrūkst! Ļooti!" Mūziķis Andris Brīnums atzīst, ka viņam pietrūkst skatuves, un arī DJ un radio balss Mareks Dainis jeb [Ex] da Bass ilgojas darba.

Savukārt dziedātāja un nu jau arī režisore Liene Greifāne, šķiet, mēģināja pajokot, uz Annas jautājumu atbildot: "Tevis❤". "Ooooo! Cik mīļi," uz to viņai atbildēja Lieckalniņa.

Bet pavisam godīga savā atbildē ir čelliste un aktrise Kristiāna Abiļeva: "Man pietrūkst mans darbs. Pietrūkst, pareizāk sakot, TRŪKST naudas, līdz ar to viss organisms reaģē, kā tam jāreaģē, gribu normāli justies, normāli ēst un normāli darīt."