foto: Publicitātes
Pašmāju "drag queen" Amuna Davis ļoti ilgojas pēc vecās dzīves – izklaidēm, draugiem un ballītēm
Amuna Davis.
TV
2020. gada 15. aprīlis, 10:22

Pašmāju "drag queen" Amuna Davis ļoti ilgojas pēc vecās dzīves – izklaidēm, draugiem un ballītēm

Jauns.lv

Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Amuna Davis ļoti ilgojas pēc “vecās dzīves” – izklaidēm, iespēju izrauties ārpus mājas, draugiem un ballītēm.

Šova jaunākajā sērijā Amuna neslēpj, ka izolācija un sēdēšana mājās viņu ir pamatīgi nogurdinājusi. Turklāt ārkārtas situācijas dēļ viņa un viņu draugu dzīves krietni mainījušās: “Dēļ šī vīrusa mēs visi gandrīz esam pazaudējuši darbus, mūsu plānotais ceļojums ir izbojāts, un mēs cīnāmies, lai dabūtu naudu atpakaļ no mūsu ceļojuma, kuru mums neatdod. Stress, garlaicība un tas, ka mēs neko nevaram darīt – nevaram nekur iet, ne atpūsties, ne ballēties un satikt cilvēkus. Tas viss mūs uzvelk.  Plus mums ir 10 kilogrami klāt.”

Pašmāju slavenākais "drag queen" Amuna gan domā, ka cilvēki pārāk vieglprātīgi izturas pret aicinājumu pašizolēties un iespējami retāk apmeklēt publiskas vietas: “Mēs ārā vispār neatrodamies. Ja vien tas tiešām nav nepieciešams.” Pat pastaigām ar suni viņš izvēlas nomaļākas vietas, kur uzturas iespējami maz cilvēku, bet uz Rīgas centru dodas vien galējas nepieciešamības gadījumā.

Beidzamo reizi tas bijis pēc specializētās suņu barības saviem mīluļiem, un redzētais Dāvi pārsteidzis: “Biju šokā, cik pilns ar cilvēkiem centrā ir. Tāda sajūta, ka vispār neviens neievēro izolēšanos un karantīnu. Visur ir pilns ar cilvēkiem un es uzskatu, ka tā ir bezatbildība. Nekas neuzlabosies, ja cilvēki nemainīs savu viedokli par to, ka viņiem ir jāsēž mājās. It sevišķi, ja esi bijis ārzemēs vai saslimis.”