Slavenības
2020. gada 6. aprīlis, 10:55

Ieva Plaude dalās ar savu "vientulības recepti"

Jauns.lv

Kādreizējā Latvijas skaistumkopšanas jomas miljonāre un "Kolonnas" veikalu tīkla īpašniece Ieva Plaude sociālajos tīklos dalās ar savu „vientulības recepti” un pastāsta, kā pavada šo laiku dabas tuvumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Mana vientulības recepte. Varbūt noder pieredzes apmaiņai? Dzelžains dienas ritms, kuru ievēroju. Līdz pat tik muļķīgai lietai kā ēst vienā un tajā pašā laikā. Darbs, kas man rada prieku, un pašai šķiet itin noderīgs un interesants. Sports, fiziskas aktivitātes 4 reizes nedēļā. Internets un visa veida ziņas kopsummā ne vairāk kā 2 stundas dienā! Ak, cīņa ar sevi nebeidzamā... Daudz, daudz sarunu ar cilvēkiem, kuri man sniedz pozitīvas emocijas un ar kuriem mēs kopā kaļam plānus ko labāk nekā iepriekš (tieši iepriekš!) mēs darīsim pēc Covid,” raksta kādreizējā uzņēmēja.

Savulaik finanšu krīzes dēļ skaistumkopšanas zīmola "Kolonna" izveidotāja Ieva Plaude visu pārdeva, norēķinājās ar kreditoriem un pārcēlās uz dzīvi Vācijā, lai svešumā sāktu visu no nulles. Pēc desmit gadu prombūtnes Plaude atkal ir atgriezusies Latvijā.