Šeila ar elektromobili piegādā sulas
Šeila ar savu košo elektromobili, ko nosaukusi par Dārtu.
Slavenības
2020. gada 5. aprīlis, 15:37

Šeila ar elektromobili piegādā sulas

Jauns.lv

Modes māksliniece Šeila Vanaga ne tikai pati lieto svaigēdāju uzturu, bet arī darbojas sev piederošajā kafejnīcā Nirvana Raw. Viņa šajā pandēmijas laikā klientiem kokteiļus pieved ar nesen iegādātu elektromobili, ko nosaukusi par Dārtu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
„Vitamīnu okeāns manā smūtijā! Ingvers, citrons, banāns, upenes, putekšņi, maka, hlorella, dateles, kurkuma, kanēlis, pipari, kardamons, avota ūdens,” Šeila nosauc viena veselīga svaigēdāju kokteiļa sastāvdaļas.

Modes māksliniece no gaļas atteikusies pirms 20 gadiem un jau vairākus gadus ir svaigēdāja. Šeila, rosoties savās mājās Kalngalē, demonstrē, no kādiem dabā pieejamiem zaļumiem pagatavo veselīgus kokteiļus un smūtijus, kurus lieto gan pati, gan ar bezmaksas piegādi sarūpē kafejnīcas Nirvana Raw klientiem. „Pirms kāda laika iegādājos elektromobili, ko nosaucu par Dārtu. Ar šo auto ne tikai pārvietojos pati, bet izvadāju kafejnīcas klientiem dažnedažādus veselīgus svaigēdāju gardumus. Sulas, smūtijus, kūkas un daudz ko citu,” pastāsta Šeila.

Viens no Latvijas slavenākajiem suņiem – Stafordšīras terjermeitene Rāma. Pirms dažiem gadiem ažiotāža izvērtās, kad atklājās, ka Šeila savu suni sākusi audzināt par svaigēdāju un veģetārieti.

Modes māksliniece atzīst, ka koronavīrusa izplatības dēļ sagruvuši daži viņas sen izlolotie sapņi. „Pirms ārkārtas stāvokļa pasludināšanas un daudzajiem ierobežojumiem bija paredzēta manas otrās kafejnīcas atklāšana. Viss jau bija sagatavots līdz pēdējam sīkumam, arī viesi saaicināti. Žēl, ka tas viss izvērtās tā, jo daudz laika un pūļu biju ieguldījusi, lai taptu vēl viena brīnišķīga vieta veselīga dzīvesveida piekritējiem,” tā Šeila.