foto: no "Instagram"
Renārs Zeltiņš atklāj, kā bildinājis mīļoto. Un kā uzreiz pēc tam viņu nekrietni izjokojis
Renārs un Ieva.
Slavenības
2020. gada 2. aprīlis, 13:35

Renārs Zeltiņš atklāj, kā bildinājis mīļoto. Un kā uzreiz pēc tam viņu nekrietni izjokojis

Jauns.lv

Pirms četriem gadiem 1.aprīlī Tokijas lielākajā sakuras dārzā šovmenis Renārs Zeltiņš bildināja savu draudzeni Ievu. Nu viņš izstāstījis, kā mīļoto uzreiz pēc saderināšanās izjokojis.

"Tas bija neaptverami skaisti. Sapņa un vīzijas piepildījums. Ieva man teica jā, un vēlāk, jau ejot ārā no parka, es apstājos un teicu: "Ieva, april april. Šis bija slepens izjokošanas projekts, lai noskaidrotu, cik ātrā laikā man izdotos bildināt meiteni. Paldies, tas arī viss, atdod, lūdzu, gredzenu," sociālās saziņas tīklā "Instagram" stāsta Zeltiņš.

"Uz brīdi, uz pavisam mazu brīdi es saredzēju Ievas acu zīlītēs trauksmi un noticēšanu man. Tas bija nekrietns un ļauns joks, bet tas nebūtu es, ja es nepamēģinātu nedaudz pakacināt jauno līgaviņu," palielās Renārs un piebilst: "Bet ja nopietni, tajā dienā es ieguvu savu labāko draugu, dvēseles partneri, gādīgu sievu un kā izrādās atbildīgu mammu mūsu meitai. Mēs dzīvojam dēļ tādiem mirkļiem, kuri šobrīd liek saprast un novērtēt - kas ir svarīgākais dzīvē."

Šovmenis Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu „Coldplay” koncertā

Šovmenis Renārs Zeltiņš ar mīļoto sievu Ievu „Coldplay” koncertā Zviedrijā, Gēteborgā 2017. gada 25. jūnijā.

gallery icon
10

"Nu I jociņš, aprillll! Par tādu tiešām var arī norauties," tā Zeltiņa ierakstu komentējusi Dagmāra Legaante, uz ko Renārs atbildējis, ka esot jau arī "biku norāvies".