foto: no "Instagram"
Svarcelšanas zvaigznei Rebekai Kohai jaunas attiecības - ar sportistu no Kataras
Ibrahims un Rebeka.
Slavenības
2020. gada 31. marts, 11:45

Svarcelšanas zvaigznei Rebekai Kohai jaunas attiecības - ar sportistu no Kataras

Jauns.lv

Jauns sirdsāķītis ir Latvijas labākajai svarcēlājai Rebekai Kohai - sportistei izveidojušās attiecības ar Kataras diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu.

Koha ir divkārtēja Eiropas čempione, divas reizes triumfējusi pasaules čempionātā junioriem, un arī viņas jaunais mīļotais ir titulēts sportists - 2016. gadā kļuva par pasaules junioru čempionu diska mešanā.

Par to, ka viņai ir attiecības ar Ibrahimu, Koha pavēstījusi sociālās saziņas tīklā "Instagram". Pie profila ar emocijzīmēm norādījusi, ka "viņas sirds ir aizlēgta", tātad atvērta vien Moazam Mohamedam.

"Mīlestība", "pāris" un citi mīlvārdiņi gozējas pie foto, kurā Rebeka redzama kopā ar savu jauno mīļoto. "Katra minūte, ko pavadu ar tevi, ir neaizmirstama," raksta svarcēlāja. "Tad ko man nesīs visi tie gadi, ko būšu ar tevi kopā?"

"Tu esi mana šodiena un visas manas rītdienas," tā savukārt savā "Instagram" profilā ievietoto kopbildi parakstījis Kataras sportists.

"Es DIEVINU tevi, mīļais," tā šo foto komentējusi Rebeka, un Ibrahims viņai atbildējis: "Katru dienu es esmu pārliecināts, ka nav iespējams tevi mīlēt vēl vairāk... Un katru dienu pierādās, ka man nav taisnība. Es tevi mīlu BEZGALĪGI, mana mazā."

Svarcēlāja Koha pārliecinoši triumfē Eiropas čempionātā

Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha trešdien Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē pārliecinoši triumfēja Eiropas čempionātā, trešo gadu pēc kārtas tiekot pie medaļas ...

gallery icon
13