foto: no privātā arhīva
Jana Duļevska: „Beidzot ir laiks sev, bet ir bažas par nākotni”
TV raidījuma "Es mīlu tevi, Latvija" vadītāja Jana Duļevska atzīst, ka šo laiku velta arī savas mājvietas uzkopšanai: „Man mājās nekad nav garlaicīgi, jo darīt vienmēr ir ko!”
Slavenības
2020. gada 29. marts, 06:22

Jana Duļevska: „Beidzot ir laiks sev, bet ir bažas par nākotni”

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Populārā TV raidījuma "Es mīlu Tevi, Latvija" viena no vadītājām Jana Duļevska žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi, kā pavada laiku kopā ar ģimeni, vīru Rodrigo Laviņu un savām atvasēm.

Jana Duļevska un Rodrigo Laviņš

gallery icon
8

Jana atzīst, ka viņa, tāpat kā daudzi, saistībā ar ārkārtas situāciju koronavīrusa pandēmijas dēļ ir mazliet apjukusi, jo nekas tāds līdz šim Latvijā nav piedzīvots: „Protams, šajā situācijā, tāpat kā daudzi citi, novērtēju, ka beidzot ir brīvs laiks, lai pavadītu to kopā ar ģimeni. Bērni skolā neiet, visi treniņi ir atcelti. Novērtēju un baudu, piemēram, kopīgu brokastošanu bez steigas. Izbaudu arī citas ikdienišķas lietas kopā ar ģimeni, kurām līdz šim pat neatlika laiks. Taču šo mieru aizēno iekšējs satraukums par nākotni Latvijā. Brīžiem šķiet, ņemot vērā notiekošo, ka tik šis viss nav vienīgi pietura pirms vēl lielāka skrējiena,” domīgi bilst Duļevska.

Viņa stāsta, ka cenšas ievērot visus noteikumus, lai epidēmijas laikā justos droši. „Mums mājās ir pietiekami daudz pārtikas krājumu, un uz veikalu dodas tikai vīrs, kurš mūs apgādā ar visu nepieciešamo. Iesaku visiem ievērot drošības pasākumus un nebūt vieglprātīgiem šajā epidēmijas laikā,” saka Jana.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!