Evijas Skultes un Aimura Krūzes kāzas

Evijas Skultes un Aimura Krūzes kāzas.

gallery icon
28
Slavenības
2020. gada 28. marts, 06:27

Evija Krūze priecājas, ka vīrs pārcēlies uz Latviju

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas Nacionālā teātra un seriāla "Viņas melo labāk" aktrise Evija Krūze žurnālam "Kas Jauns" atklāj, ka ar vīru igauni Aimuru un bērniem koronavīrusa pandēmijas laikā dzīvo Latvijā – abu ierīkotajā ģimenes mājvietā.

Aktrise stāsta, ka, tāpat kā daudziem radošās jomas pārstāvjiem, arī viņai šajā laikā ir atcelti visi plānotie darbi gan teātrī, gan seriāla filmēšanā. „Ir daži darbiņi palikuši ierakstu studijā, kur ierunāju reklāmas, taču viss pārējais laiks ir atbrīvojies, lai beidzot būtu kopā ar ģimeni. Tas ir ļoti pozitīvi! Jau kādu laiku esam pārcēlušies uz kopīgo ģimenes mājvietu, bet tagad kopā būšanu varam izmantot nesteidzīgi. Vīrs ir pārcēlies uz dzīvi Latvijā un savu darbu kā grāmatu izdevējs veic attālināti."

"Zinot, ka Igaunijā inficēšanās ar vīrusu gadījumu skaits ir iespaidīgāks, Aimurs turp šobrīd nedodas. Viņš, protams, pārdzīvo, ka nevar satikt savus bērnus no iepriekšējām attiecībām, bet citādi te jūtas labi. Vīrs arī apradis ar latviešu mentalitāti. Viņu latviešos izbrīna, ka, tiekoties darba darīšanās, mūsu tautieši runājot daudz lieka, apspriežot ar konkrēto tikšanos nesaistītas tēmas. Igauņiem tas esot citādi, viņi laiku pļāpām netērējot,” pastāsta Evija.

foto: no privātā arhīva
„Uzturoties mājās, neesmu aizmirsusi par kustību prieku un dzīvoklī vingroju, piemēram, griežu riņķi,” atklāj Nacionālā teātra aktrise.

Aktrise atklāj, ka šo laiku mājās viņa izmantojot ne tikai atpūtai, bet arī jaunu prasmju apgūšanai: „Šajā laikā nejūtu nekādu garlaicību. Ar vīru un bērniem skatāmies filmas, spēlējam pokeru, esam iegādājušies molbertus un visi apgūsim gleznošanas prasmes.”

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!