Raimonds Pauls par pandēmiju: "No savas nelaimes neizbēgt"
„Uztraucos par citiem, kā viņiem ar iztikšanu, jo visi pasākumi pārcelti. Nezinām arī, kā būs turpmāk. Sajūta nekāda labā jau nav,” prāto Raimonds Pauls.
Slavenības
2020. gada 23. marts, 06:16

Raimonds Pauls par pandēmiju: "No savas nelaimes neizbēgt"

Jauns.lv

Maestro Raimonds Pauls (84) sarunā ar portālu Jauns.lv atzīst, ka visvairāk epidēmijas laikā ir norūpējies par latviešu skatuves māksliniekiem, kuri nu ir bez darba, bet tikmēr pats dodas uz mūzikas ierakstu studiju un panikai neļaujas.

Taujāts, kā pārdzīvo koronavīrusa Covid-19 epidēmiju, Pauls atbild: „Man nav bail. Nevajag taisīt tādu paniku. Katru gadu pasaulē ir dažāda veida epidēmijas, cilvēki slimo un mirst. No savas nelaimes neizbēgt,” nosaka Pauls. Viņš negribīgi atzīst, ka neesot no tiem bailīgajiem, kas sēž mājā: „Nedrīkst jau laikam nemaz teikt, bet es pats biju studijā uz ierakstu. Bijām jau sākuši gatavoties jaunai koncertprogrammai "Trīs Raimondi". Esam apvienojušies trīs Latvijas mūziķi: Raimonds Ozols, Raimonds Macats un es. Mūsu kopīgie koncerti bija ieplānoti jau aprīlī, bet šķiet, tas viss būs jāpārceļ. Man sāp sirds par mūsu latviešu mūziķiem, skatuves māksliniekiem šajā laikā, jo viņiem visiem darbs un projekti ir apstājušies. Man savā ziņā ir laimējies, ka paspēju savus koncertus vēl nospēlēt arī šajā gadā un arī iztikšanai līdzekļu man pietiek,” nosaka tautā mīlētais komponists.

Raimonds Pauls nosvin 84. dzimšanas dienu ar koncertu Dzintaros

2020. gada 12. janvārī atjaunotajā vēsturiskajā Dzintaru koncertzālē savā dzimšanas dienā savu jaunāko programmu “Dienvidu akvareļi” atskaņoja komponists Raimonds Pauls ...

gallery icon