Slavenības
2020. gada 14. marts, 07:47

Toms Henkss un viņa sieva parādījuši sevi pēc saslimšanas ar koronavīrusu

Jauns.lv

Holivudas aktieris Toms Henkss (63) un viņa sieva Rita Vilsone (63) pastāstījuši saviem faniem, kā jūtas, un kāds ir viņu veselības stāvoklis. Aktieru pāris šobrīd ārstējas no koronavīrusa.

Aktieris Toms Henkss ar sievu Ritu Vilsoni šobrīd atrodas Austrālijā, kur norisinājās jaunākajā kino projekta filmēšana. Tieši sājā zemē pāris saslimis ar koronavīrusu un šobrīd atrodas karantīnā. Viņi uzņēmuši selfiju ar beisbola cepurītēm galvā un padalījušies ar faniem par jaunāko savas veselības jomā.

Laulātais pāris izskatās nedaudz nokrities svarā un viņu sejā iezagušās slimīga noguruma pēdas. Taču tajā pašā laikā Toms un Rita nezaudē optimismu. Vilsone fotogrāfijā smaida – aktrise nolēmusi saviem faniem parādīt, ka viņi braši tiks ar visu galā.

Toms arī centies nomierināt sava talanta cienītājus, kas noraizējušies par viņa veselības stāvokli. Zināms, ka aktieriem vīruss izpaužas samērā vieglā formā. Ja simptomi būtu smagāki, Henksam saslimšana varētu beigties arī letāli. 2013. gadā aktierim konstatēja diabētu, savukārt cilvēki ar šo saslimšanu šobrīd atrodas īpašā riska grupā.

“Sveiki, draugi. Mēs ar Ritu vēlamies pateikties visiem, kas raizējas par mums. Mums konstatēja koronavīrusu, un tagad mēs atrodamies pašizolācijā, lai neaplipinātu citus. Jo ir tādi, kam tas var būt ļoti bīstami,” atzīmējis Henkss.

Noslēdzot savu uzrunu aktieris citējis fragmentu no filmas “A League Of Their Own”, kurā nofilmējās deviņdesmito gadu sākumā. “Atcerieties, ka neraugoties uz visu notiekošo, beisbolā neviens neraud,” pajokojis vienmēr optimisma pilnais Toms Henkss.

Interesanti, ka animācijas filmas “Simpsoni” veidotāji jau iepriekš bija paredzējuši populārā Holivudas aktiera saslimšanu. Epizodē “Marge In Chains”, kas iznāca uz ekrāniem pirms vairākiem gadiem, Springfīldu bija sasniedzis vīruss no Āzijas. Šajā sērijā parādās arī animēts Toma Henksa personāžs, kurš cenšas pārdod jauno Lielo kanjonu vispārējā haosa laikā. Populārās multfilmas fani ir pārliecināti, ka šī epizode ar Henksu un epidēmiju Holivudas zvaigznei izrādījusies pravietiska.