Princis Harijs un hercogiene Megana dodas uz dievkalpojumu Vindzorā 2020. gada 8. martā

gallery icon
Slavenības
2020. gada 10. marts, 09:40

Hercogiene Megana pirmo reizi pēc skandāla satikusies ar karalieni

Jauns.lv

Šī ir pirmā reize, kad Saseksas hercogiene Megana satikusi karalieni Elizabeti II pēc šā gada janvārī publiskotā paziņojuma par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas. Hercogiene kopā ar vīru princi Hariju un karalieni kopīgi apmeklējusi dievkalpojumu baznīcā.

foto: Vida Press
Hercogiene Megana dodas uz dievkalpojumu baznīcā, kur viņu un vīru princi Hariju uzaicinājusi karaliene.

Karaliene Elizabete II uzaicinājusi karaļnama pienākumus pametušos Saseksas hercogus uz dievkalpojumu Vindzorai pieredzošajā Visu svēto karaliskajā kapelā. Harijs un Megana ar prieku pieņēmuši šo ielūgumu.

Hercogiene Megana un princis Harijs bruņoto spēku orķestra koncertā Londonā 2020. gada 7. martā

gallery icon

Dievkalpojums bijis veltīts 22 gadu vecumā Afganistānā bojā gājušam britu flotes kareivim. Baznīcā notikušo svētbrīdi apmeklējusi arī Bena Rendija ģimene.

Hercogiene Megana un princis Harijs Londonā 2020. gada 5. martā

gallery icon

Princim Harijam šis bija pēdējais pasākumus, kuru viņš apmeklēja kā Lielbritānijas flotes kapteinis. Turpmāk viņu šajā amatā aizvietos karalienes meita princese Anna.

Princis Harijs pats personīgi sēdās pie auto stūres, lai mērotu ceļu uz baznīcu. Paparaci nofotografējuši, kā Saseksas hercogi kopā ar drošības dienesta darbiniekiem dodas uz šo dievkalpojumu, uz kuru viņus uzaicinājusi pati karaliene.

Megana šim pasākumam bija izvēlējusies atturīgu melnu kleitu ar baltu apdari, ko darinājis modes nams “Givenchy”, savukārt viņas vīrs devis priekšroku klasiskam uzvalkam. Dodoties uz tikšanos ar karalisko ģimeni Saseksas hercogi izskatījās mierīgi un harmoniski noskaņoti.

“Uzaicinot uz baznīcu jaunāko mazdēlu un viņa sievu, karaliene izrādījusi lielu labvēlību. Viņa parādījusi, ka šie divi cilvēki aizvien ir karaliskās ģimenes pārstāvji. Un to, ka ģimene aizvien viņus mīl, neraugoties ne uz ko,” kāda karaļnamam pietuvinātas personas vārdus citē slavenību žurnāls “People”.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon