1dienas
21stundas
41minūtes
27sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ūdrīša ārstēšanai Sipeniece pārdod savas leģendārās šovu kleitas. FOTO
TV seja Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar mākslinieci Elitu Patmalnieci un mūziķi Normundu Jakušonoku visus aicina Jaungadu sagaidīt dziesmotā noskaņā, TV 3 ekrānos vērojot koncertšovu „Es šonakt būšu laimīgs”, kura ietvaros notiks arī labdarības izsole.
Slavenības

Ūdrīša ārstēšanai Sipeniece pārdod savas leģendārās šovu kleitas. FOTO

Jauns.lv

TV šovu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare izlēmusi sniegt artavu autoavārijā smagi cietušā mūziķa Ūdrīša jeb Rolanda Baloža-Ūdra veselības atgūšanai. Viņa līdzekļus palīdzībai vāks, izpārdodot krāšņos skatuves tērpus.

Ūdrīša ārstēšanai Sipeniece pārdod savas leģendārā...

TV personība Baiba Sipeniece-Gavare noskaņojusies atvadīties no vairākām mākslinieces Elitas Patmalnieces darinātajām kleitām, kas tapušas šovu vadīšanas vajadzībām. Otrdien, 20. decembrī Baiba izrādīja tērpus, ko iecerējusi pārdot izsolē pēc astoņām dienām Jelgavas Olimpiskajā centrā, kad norisināsies dziesmotā Jaungada koncertšova „Es šonakt būšu laimīgs” uzvedums un televīzijas ieraksts. Sipeniece-Gavare atklāja, katra tērpa sākumcena būs 100 eiro, un katrs izsoles solis noteikts 10 eiro apmērā.

Atgādinām, ka grupas „The Hobos” līderis Rolands Balodis-Ūdris kopš šā gada janvāra, kad Rīgā uz ielas viņu notrieca automašīna, joprojām atlabst no gūtajām traumām. Mūziķis ir rīcībnespējīgs un pilnībā aprūpējams. Par viņu rūpējas sieva un gadu vecā dēliņa Bārta māmiņa rakstniece un aktrise Ilona Balode-Ūdre.

Lai sniegtu atbalstu Ūdrīša rehabilitācijas nodrošināšanai un ģimenei, daudzi mūziķa kolēģi un draugi, sabiedrībā mīlēti un cienīti mākslinieki, ir aicinājuši sabiedrību ziedot naudas līdzekļus dažādās labdarības akcijās.

Baiba Sipeniece-Gavare rāda labdarības izsolē nodotos skatuves tērpus

Baiba Sipeniece-Gavare rāda labdarības izsolē nodotos skatuves tērpus, par ko saņemtos līdzekļus nodos mūziķa Ūdrīša rehabilitācijai.


Kasjauns.lv/ Foto: Inta Mengiša

Nākamā lapa: Kleita Nr. 1