foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: poļu veikalniece ar slapju grīdas lupatu atvaira bruņotu laupītāju
Trakā pasaule
2020. gada 21. februāris, 15:25

VIDEO: poļu veikalniece ar slapju grīdas lupatu atvaira bruņotu laupītāju

Jauns.lv

14.februāra vakarā Pomožes vojevodistes Pincinas ciematā Polijā risinājās gana spraigi notikumi. Kāds ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu bruņojies vīrs maskā bija plānojis aplaupīt vietējo pārtikas bodi, bet nenojauta, ka viņam pretī stāsies varonīgā veikalniece Zofija.

Videonovērošanas kameras ierakstā redzams, kā veikalā ap plkst. 22 ienāk melnā maskā tērpies vīrs un, vicinoties ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu, dodas pie pārdevējas Zofijas, kura tajā brīdī veic uzkopšanas darbus.

Ne mirkli neminstinājusies, sieviete, strauji atvēzējoties, atkārtoti triec slapjo mopu iebrucējam sejā. Nespēdams atvairīt slotas kātu un neatlaidīgo kundzi, vīrietis metas bēgt.

foto: Ekrānuzņēmums

Varonīgā pārdevēja, kura ir arī veikaliņa īpašniece, vēlāk Polijas medijiem atklājusi, ka uzskata, ka laupītājs sadarbojies ar kādu labi informētu personu, jo viņš, ienākot pa durvīm, mērķtiecīgi devies pie letes un centies atvērt atvilktni, kurā tiek glabāta nauda. Bēgot noziedzniekam izdevies nozagt vienu cigarešu paciņu.

Zofija vēl centusies panākt zagli, tomēr ārā bijis tumšs un skatu aizēnojuši koki. Viņa beigās izdzirdējusi vien riepu kaucienus.

Policija ir uzsākusi izmeklēšanu.

Tēmas