"Zelta mikrofons 2020" balvu pasniegšanas ceremonijas ballīte

Pēc "Zelta mikrofons 2020" balvu pasniegšanas ceremonijas 2020. gada 18. februāra naktī klubā "Latvijas 1. Rokkafejnīca Reiterna nams" notika mūziķu ...

gallery icon
57
Sarkanais paklājs
2020. gada 19. februāris, 11:40

FOTO: tā mūziķi līksmoja ballītē pēc "Zelta mikrofona" balvu pasniegšanas

Jauns.lv

Kā ierasts, arī šoreiz pēc mūzikas ierakstu gada balvas „Zelta mikrofons” balvu pasniegšanas ceremonijas tika rīkota ballīte. Tā notika "Latvijas 1.rokkafejnīcā”, uz kurieni mūziķus no ceremonijas norises vietas Dailes teātrī aizvizināja speciāli sarūpēti ballīšu busi un automašīnas.

Oficiālo ballīti ar savu klātbūtni pagodināja tikai daži no "Zelta mikrofons 2020” laureātiem – te, piemēram, varēja sastapt grupas "Pienvedēja piedzīvojumi” un "Astro’n’out”, kā arī filmas „Dvēseļu putenis” režisoru Dzintaru Dreibergu. Kopā ar viņiem atpūtās komponists Uldis Marhilevičs, dziedātāji Lauris Reiniks, Jānis Buķelis, mūziķe Linda Leen, mūzikas klipu režisors Igors Linga un citi. Starp ballītes viesiem bija arī motosportists Kaspars Stupelis, kurš no daudziem klātesošajiem saņēma atzinīgus vārdus – reti kuru vienaldzīgu atstājusi pirms pāris mēnešiem demonstrētā dokumentālā filma par viņu.


Bet kur tovakar bija pārējie laureāti? Piemēram, grupa "Instrumenti”, kas saņēma četras "Zelta mikrofona" statuetes, vai Dons, kurš triumfēja kategorijā "Labākais videoklips"? Vai viņi patiešām nenosvinēja saņemtās balvas un vēlajā vakarā devās mājās atpūsties? Nebūt nē! Viņi kopā ar grupu "Prāta vētra” un citiem mūziķiem nolēma paballēties neoficiālajā „afterīti”, ko bija sev sarūpējuši naktsklubā "Piens”.