Slavenības
2020. gada 13. februāris, 05:46

Megana Mārkla pieprasa princim Harijam pirms pārcelšanās uz Losandželosu uzlabot fizisko formu

Jauns.lv

Bijusī aktrise Megana Mārkla vēlas, lai viņas vīrs princis Harijs izskatītos kā puisis no glancētā žurnāla vāka. Proti, lai viņa fiziskā forma būtu nevainojama!

Princis Harijs iestiprinās

gallery icon
25

Nevarētu teikt, ka princis Harijs būtu apalītis, kuram alus vēders soļo pa priekšu. Ne viens vien karaļnama fans apliecinās, ka Harijs ir labā formā. Taču Megana vēlas, lai viņas mīļotais vīrietis izskatītos ideāli un piestrādātu pie atlētiskākas figūras. Par šādiem Saseksas hercogienes nodomiem informē interneta portāls "RadarOnline".

foto: Vida Press
Popkorns nav pieskaitāms veselīgajām uzkodām. To tagad liekam malā!

38 gadus vecā Megana un 35 gadus vecais Harijs turpmāk plāno vasaras pavadīt Losandželosā, kur viņu draugu un paziņu lokā būs pirmā lieluma Holivudas zvaigznes. “Džena [Dženifera Anistone] jūnijā vai jūlijā būs Kanādā, kur sāksies filmēšana. Ja viss būs, kā plānots, viņiem būs vēl daudz iespēju satikties Losandželosā, pēc tam, kad Megana un Harijs turp pārcelsies,” norādījis kāds paziņa. “Viņi ar nepacietību gaida brīdi, kad varēs satikties Losandželosā”, bet pirms pārcelšanās Megana vēlas, lai Harijs būtu labā formā.

foto: Vida Press
Par cepumiem kādu laiku būs jāaizmirst.

“Pēdējā laikā viņš pieņēmies svarā par dažiem kilogramiem, it īpaši tas manāms sejā, un Megana pieprasījusi tikt ar to galā,” ekskluzīvā intervijā portālam "RadarOnline" norādījis vārdā nenosauktais paziņa. “Tas nozīmē atgriešanos sporta zālē, ogļhidrātu ierobežošanu uzturā un strādāšanu kopā ar savu treneri vismaz katru otro dienu.”

foto: Vida Press
Kuram gan šad un tad nepatīk kāds našķis? Princis Harijs nav izņēmums.

Kā jau sabiedrība to labi zina, gada sākumā Harijs un Megana atkāpās no karalisko pienākumu pildīšanas, un uzsākuši jaunu dzīvi prom no Bakingemas un Vindzoras pilīm. Jaunā ģimene apmetusies pagaidu dzīvesvietā Kanādā, bet viņu nākotnes plānos ietilpst daļu gada pavadīt Kalifornijā, kur dzīvo Meganas mamma Dorija Reglenda un bijušās aktrises Holivudas draugi.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē filmas “Karalis Lauva” pirmizrādi

gallery icon
25

"RadarOnline" jau iepriekš informējuši, ka “viņi sākuši izskatīt nekustamā īpašuma piedāvājumus internetā” un “cer atrast kaut ko, kas apmierinātu viņu vajadzības”.

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27

“Megana vēlētos, lai varētu mājās rīkot darba tikšanās, kā arī uzņemt ciemos draugus un viņus tur izklaidēt,” piebildis paziņa.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36