Trakā pasaule
2020. gada 11. februāris, 20:33

VIDEO: jokdaris piekarina Putina ģīmetni daudzdzīvokļu mājas liftā un slepus nofilmē cilvēku reakciju

Jauns.lv

Krievu jūtūberis Baširs Dokhovs vietnē "YouTube" ievietojis novērošanas kameras uzņemtu video, kurā nofilmēta mājas iedzīvotāju reakcija, liftā sastopot milzīgu Krievijas prezidenta Vladimira Putina ģīmetni.

Brīdinām, ka video dzirdama necenzēta leksika krievu valodā!

Dokhovs ierāmējis lielizmēra rāmī Putina portretu, piestiprinājis to pie lifta sienas kādā Maskavas daudzdzīvokļu namā un stūrī uzstādījis nelielu novērošanas kameru, piefiksējot cilvēku reakcijas.

Lai gan pēc dažādām sociālistisko aptauju datiem Putinu Krievijā atbalsta aptuveni 69% iedzīvotāju, lielākā daļa nudien nebija sajūsmā, ieraugot prezidenta caururbojošo skatienu savas mājas liftā.

Kamera cilvēku reakcijas filmējusi 3 stundas, bet Dokhovs publicēšanai atlasījis izteiksmīgākos iedzīvotājus. Daudzi pārsteigumā nolamājušies, cits vien skumji pakratījis galvu, bet divas jestras meitenes pie Putina sejas paguvušas arī nofotografēties.

Pats video autors sacījis, ka neuztraucas par nepatikšanām, ko šāda video publicēšana varētu izraisīt. Viņš uzskata, ka sabiedrība pret Putinu tagad attiecoties daudz negatīvāk, nekā pirms gada, turklāt tas ļoti labi esot redzams arī video. Putins Krievijā Valsts prezidenta vai Ministru prezidenta amatā ir bijis kopš 2000.gada, un 2018.gada vēlēšanās saņēmis 77% iedzīvotāju atbalstu. Neskatoties uz to, viņa atbalstītāju loks Maskavā pēdējo gadu laikā ir sarucis.

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

gallery icon
141