Mūziķi ballītē pēc "Muzikālās bankas" fināla

2020. gada 1. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā notika "Latvijas Radio 2" aptaujas "Muzikālā banka" fināls. Par labākās dziesmas titulu finālā ...

gallery icon
52
Slavenības
2020. gada 2. februāris, 14:50

FOTO: tā mūziķi līksmoja ballītē pēc "Muzikālās bankas" fināla

Jauns.lv

Sestdien, 1. februārī, Daugavpils Olimpiskajā centrā notika "Latvijas Radio 2" aptaujas "Muzikālā banka" fināls. Par labākās dziesmas titulu finālā cīnījās 15 popa un roka dziesmas, kuras "Latvijas Radio 2" aptaujā guvušas vislielāko klausītāju un žūrijas atzinību, un pēc apbalvošanas mūziķis pulcējās after-party ballītē.

Kā jau vēstīts, par "Muzikālās bankas" uzvarētāju ceturto reizi kļuva Dons, kurš šoreiz triumfēja ar skaņdarbu "Es nāktu mājās".

"Muzikālās bankas 2019" finālšova aizkulises un apbalvošana

Sestdien, 1. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā notiek "Latvijas Radio 2" aptaujas "Muzikālā banka" fināls. Par labākās dziesmas titulu finālā cīnās ...

gallery icon
134

Dons skatītāju un žūrijas kopīgajā vērtējumā apsteidza otro vietu ieguvušo "Triānas parka" un Intara Busuļa dziesmu "Kamēr", tikmēr trešā vieta – "Singapūras satīnam" (pied. Horenam Stalbem) un viņu skaņdarbam "Piededzini mann".

Šogad "Muzikālā banka" svin savu savu jubilejas - divdesmito - gadu, un šajā laikā vislielākos panākumus bija guvusi "Prāta vētra", kas līdz šim bija triumfējusi četras reizes, tomēr nu viņus noķēris arī Dons, kuram tagad arī šis bija ceturtais panākums. Artūrs Šingirejs iepriekš vērtīgākās dziesmas titulu bija ieguvis arī ar dziesmām  “Signāls”, “Pēdējā vēstule” un “Pāriet bailes” (visi panākumi laikā no 2012. līdz 2014. gadam).

"Muzikālās bankas" finālšovs jau otro gadu norisinājās Daugavpilī, kas aizvietojusi ilggadējo norises vietu Ventspils Olimpisko centru.

"Muzikālās bankas 2019" finālšovs Daugavpilī

Sestdien, 1. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā notiek "Latvijas Radio 2" aptaujas "Muzikālā banka" fināls. Par labākās dziesmas titulu finālā cīnās ...

gallery icon
208

Šī gada klausītāju iemīļotākās dziesmas sarindojušās sekojošā secībā:

1. ES NĀKTU MĀJĀS – Dons
2. KAMĒR – "Triānas parks" un Intars Busulis
3. PIEDEDZINI MANN – "Singapūras Satīns" un Horens Stalbe
4. SĀC AR SEVI –"Musiqq"
5. TE SAULE AUST – "Instrumenti" un "Prāta vētra"
6. KAMĒR VIEN MĒS ESAM – Markus Riva un Dināra Rudāne
7. CILVĒKS – Ivo Fomins
8. DZĪVOT CITĀDĀK– Aminata un "Tautumeitas"
9. BUNGĀDIŅAS – Aija Andrejeva
10. ES GĀJU PAR TĀLU – Katō
11. TIK SKAĻI – "Neon Saturdays" un Reiks
12. TĀS VĒL NAV BEIGAS – "Dzelzs vilks"
13. MAIGA VARA – Aminata
14. ES VARU BŪT TĀ –Patrisha
15. UZMĀCĪGA MELODIJA (MANI) – "Astro’n’out"

"Muzikālā banka" ir "Latvijas Radio 2" radio šovs, kurā katru gadu ar klausītāju balsojumu tiek noteiktas vērtīgākās un mīlētākās pašmāju dziesmas. Ik gadu "Muzikālās bankas" aptauja noslēdzas ar apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalās to dziesmu autori un izpildītāji, kuru darbus radio klausītāji un žūrija novērtē visaugstāk.