TV
2020. gada 21. janvāris, 17:32

Nedēļas jaunumi "Shortcut" - trilleris "Džokers" un kamaniņu zvaigznes Siguldā

Jauns.lv

"Shortcut" un "Helio" šonedēļ lūkojiet kamaniņu zvaigžņu pulcēšanos Siguldā, jaunu seriālu "Atstumtais" un vienu no pagājušā gada labākajām filmām "Džokers".

Kā radās ļaundaris Džokers

foto: Publicitātes

Lieliska iespēja noskatīties vienu no pagājušā gada izcilākajām filmām – drūmo psiholoģisko trilleri "Džokers".

Arturs Fleks ir vīrs, kurš cenšas atrast savu vietu pilsētas sašķeltajā sabiedrībā. Dienā strādājot par klaunu gadījuma darbos, bet vakaros cenšoties kļūt par atzītu stand up komiķi, viņš nonāk pie atziņas, ka izjokots tiek viņš pats. Ierauts vienaldzības un nežēlības cikliskajā esamībā, Arturs pieņem vienu sliktu lēmumu, kas uzsāk ķēdes reakciju viņa transformācijā par Džokeru.

"Džokers" nupat iekļuvis pasaules kino vēsturē – tā ir pirmā supervaroņu filma, kas guvusi 11 "Oskara "nominācijas. "Džokers" pretendē uz gada labākās filmas godu, Tods Filipss var kļūt par labāko režisoru, bet Artura lomas atveidotājam Vakīnam Fīniksam ir reālas iespējas 10. februārī pamosties blakus "Oskaram", kas saņemts nominācijā "Labākais aktieris".

Jau saņemtu godalgu "Džokeram" netrūkst – labākā filma Venēcijas kinofestivālā, Fīniksam ticis "Zelta globuss", tāpat šo balvu guva mūzikas autore Hildura Gudnadotira. Un arī skatītājiem "Džokers" tīk – tā pērn kases ieņēmumos guvusi vairāk nekā vienu miljardu ASV dolāru, kļūstot par gada septīto ienesīgāko filmu.

Skatiet filmu ŠEIT - "Shortcut Premiere" – angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kamaniņu sporta zvaigznes Siguldā un tavā ekrānā

foto: LETA
Latvijas sportisti Pasaules kausa sestajā posmā.

No 24. līdz 26. janvārim Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē norisināsies "Viessmann" Pasaules kausa izcīņas sestais posms kamaniņu sportā.

Tajā piedalīsies vairāk nekā 110 sportistu no 23 valstīm, tostarp arī visi Latvijas labākie kamaniņu braucēji. Ja nav iespējas aizdoties šajā nedēļas nogalē uz Siguldu, tad sacensībām līdzi sekot taču var pie TV ekrāna vai viedierīcē. Turklāt atšķirībā no skatīšanās klātienē, kur jāizvēlas, lūkot startu vai finišu, ekrānā taču kameras rāda visu braucienu!

Sestdien plkst. 11.50 un 13.15 braucienus veiks dāmas, plkst. 15.00 un 16.20 – divnieku ekipāžas. Svētdien plkst. 10.25 un 12.00 sacentīsies vīri, bet 13.45 norisināsies Sprinta kausa sacensības. Sacensības komentēs Andris Auziņš, kam studijā pievienosies Latvijas labākie kamaniņu braucēji, gaidot paši savu startu. Visus šos notikumus lūkot varēsiet "Best4Sport TV" – gan "Helio" interaktīvajā televīzijā, gan lietotnē "Shortcut".

Mīklainais noziegums

foto: Publicitātes

Pēc šausmu un trilleru meistara Stīvena Kinga romāna motīviem veidotais seriāls "Atstumtais" ("The Outsider") seko policijas detektīvam Ralfam Andersonam, kas izmeklē Džordžijas mežos atrastā 11 gadu vecā Frenkija Petersona sakropļoto ķermeni.

Mīklainie apstākļi ap šo šausminošo noziegumu liek Ralfam, kurš vēl aizvien sēro par sava dēla neseno nāvi, sadarboties ar neparasto privātdetektīvi Holliju Gibniju, cerot, ka viņa ar savām spējām spēs palīdzēt izskaidrot neaprakstāmo. Pavisam svaigo seriālu lūkojiet ŠEIT - "Shortcut Films", angļu un krievu valodā ar subtitriem latviešu un angļu valodā.