foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
"Beidzot jūtos kā īstais es" - dzīvais Kens pārtapis par Bārbiju
2020. gada 17. janvāris, 06:09

"Beidzot jūtos kā īstais es" - dzīvais Kens pārtapis par Bārbiju

Jauns.lv

Neskaitāmu plastisko operāciju dēļ brazīlietis Rodrigo Alvess (36) tika saukts par dzīvo Kenu, taču tagad vīrietis piedzīvojis vēl ekstrēmākas izmaiņas savā ārienē. No Kena viņš pārtapis par Bārbiju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Esmu zināms kā Kens, bet iekšēji vienmēr jutos kā Bārbija,” intervijā “Mirror” stāsta Rodrigo, kurš tagad sevi dēvē par Rodiju.

“Es beidzot jūtos kā īstais es. Krāšņi, skaisti un sieviešķīgi.” Rodrigo jeb Rodija plastiskajās operācijās iztērējusi vairāk nekā 650 tūkstošus dolāru (apmēram 600 tūkstoši eiro), lai kļūtu par lelles Bārbijas Kenu.

Dzīvais Kens Romā filmējas videoklipā un apskata populārākās vietas pilsētā

gallery icon
25

Vīrietim tika izņemtas ribas un veikta acu formas korekcija, kā arī neskaitāmas deguna operācijas. Tagad Rodrigo iztērējis vēl vairāk naudas, lai ievietotu D izmēra krūšu implantus, izveidotu lielākus gurnus un lūpas.

Tāpat Rodija no sava “Instagram” konta izdzēsusi teju visas fotogrāfijas, kurās bija redzama kā vīrietis lelle. “Gadiem centos dzīvot kā vīrietis. Man bija ievietota sešpaka, neīsti muskuļi rokās, bet es sev meloju. Esmu sieviete un man vienmēr bijis sievišķīgs prāts. Tagad mans ķermenis atbilst manam prātam.”

Dzīvais Kens Milānā veic kārtējo sejas operāciju

gallery icon
30

Pēc operācijas Rodija izbaudot nemitīgo vīriešu uzmanību un vēlas ātrāk pabeigt dzimuma maiņas operāciju. “Man būs dzimumlocekļa inversija un tiks noņemti sēklinieki. Tas būs pēdējais solis,” sacījusi Rodija. Drīzumā tiks veikta arī ādamābola, sejas ovāla un zoda operācijas.

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon
7

“Iepriekš cilvēki uz mani skatījās, jo izskatījos pēc androgīna, dīvaina vīrieša. Tagad es ceru, ka viņi skatās, jo domā, ka esmu skaista sieviete,” cerību pauda Rodija. 

Dzīvais Kens Indijā

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess devies uz Indiju, lai sakārtotu domas, apsvērtu nākotnes plānus, kā arī attīrītu organismu.

gallery icon
30
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās