foto: Facebook
Diennakts fitnesa kluba apmeklētājs ASV attopas ieslēgts sporta zālē
Trakā pasaule
2020. gada 15. janvāris, 14:28

Diennakts fitnesa kluba apmeklētājs ASV attopas ieslēgts sporta zālē

Jauns.lv

ASV Jūtas štata iedzīvotājs Dens Hills pagājušajā nedēļas nogalē piedzīvojis savdabīgu atgadījumu - viņš uz nakti ticis ieslēgts sporta klubā, kas sevi pozicionē kā visu diennakti darbojošos fitnesa klubu.

Par unikālo pieredzi Dens pavēstījis sociālajā vietnē "Facebook".

"Es burtiski esmu ieslēgts 24 stundu sporta klubā," plkst. 00.37 feisbukā pavēstījis vīrietis. Darbinieki devušies mājās, kamēr sporta entuziasts trenējies peldbaseinā. "Vai tad nosaukums neliecina, ka tas ir atvērts 24 stundas diennaktī?" jautā Dens.

Kā atklāj Dens, viņš nav mēģinājis no iekšpuses atslēgt aizvērtās sporta kluba durvis, jo baidījies, ka atskanēs signalizācija, un viņš tiks vainots ielaušanās mēģinājumā.

"Sākumā sajutos kā filmā "Viens pats mājās". Viss sporta klubs bija man vienam," stāsta Dens. Vīrieša sieva jokojot ieteikusi vīram sameklēt kādu ērtu vietiņu, kur pārlaist nakti. Tomēr Dens piezvanījis ārkārtas dienestiem un izstāstījis, kādā situācijā nokļuvis. "Dispečers 10 sekundes ieturēja pauzi un tad pārjautāja: "Jūs esat kur?" Un es teicu: "Esmu diennakts sporta zālē, šeit ir uzstādīta apsardzes signalizācijas sistēma un es negribu, lai mani aiztur par ielaušanos"," stāsta Dens.

Vien 19 minūtes pēc sava pirmā ieraksta vīrietis sociālajos tīklos padalījās ar jaunākajām ziņām - ārkārtas dienesti viņu izlaiduši ārā.

Nākamajā rītā, atbildot uz vietējo mediju jautājumiem, sporta kluba menedžeris norādījis uz pie durvīm piestiprināto zīmi, kurā norādīts, ka zāles darba laiks ir no plkst. 4.00 līdz 00.00. "Mēs atvainojamies Hilla kungam par nepatīkamo pieredzi. Mēs esam pieņēmuši mainīt šī kluba darba laiku, balstoties uz niecīgo apmeklētību nakts stundās." Sporta kluba pārstāvis atzīst, ka darbinieki šajā reizē nav bijuši uzdevumu augstumos, informējot par izmaiņām klientus.