Šarlīze Terona ar dēlu Džeksonu, kurš vēlas būt meita, 2019. gadā

gallery icon
15
Slavenības
2019. gada 31. decembris, 08:25

Holivudas zvaigzne Šarlīze Terona mudina viņas dēlu saukt par meitu

Jauns.lv

Aktrise Šarlīze Terona (44) audzina divus adoptētus bērnus – septiņus gadu veco Džeksonu un četrus gadu veco Augusti. Dēls sevi uzskata par meiteni. Mamma neiebilst pret šādu bērna sevis uztveršanu. Viņa atzīst, ka agrāk ar šādu situāciju nekad nav saskārusies, taču pieņem Džeksona izvēli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: MEGA / Vida Press
2019. gads. Šarlīze Terona lūdz sabiedrību respektēt bērna lēmumu un dēlu Džeksonu uzrunāt par meitu.

Šarlīzei Teronai uzdod daudz jautājumu par šo tēmu. Skaistā blondīne jau ir nogurusi no sabiedrības nemitīgās kritikas. Viņa norāda, ka sākotnēji pati izjutusi apmulsumu un nav sapratusi, kā reaģēt uz dēla izvēli. Taču aktrise apliecina, ka ir no aizspriedumiem brīvs cilvēks, tāpēc spējot mierīgi uztvert šo situāciju ģimenē.

foto: Ron Adar / SOPA Images/Sipa USA/ Vida Press

Terona arīdzan paskaidrojusi, kāpēc reti publiski runā par sava dēla dzimuma piederības jautājumiem. Viņa uzskata, ka tas, kas notiek viņas ģimenē, ir “ļoti privāta” lieta un attiecīgi nav publiski apspriežama. Aktrise mudinājusi sabiedrību cienīt viņas bērna izvēli, un pati rāda tam piemēru, sarunās dēlu tagad dēvējot par meitu.

foto: ddp/INTERTOPICS/PacificCoastNews / Vida Press
Šarlīze Terona ar abiem bērniem 2017. gadā. Džeksons jau tad nēsāja kleitas.

“Manas meitas stāsts ir viņas pašas stāsts. Ja viņa vēlēsies, reiz viņa pati to izstāstīs. Man ir svarīgi, lai apkārtējie izvēlētos pareizo vietniekvārdu, kar runā par viņu,” norādījusi Terona, liekot saprast, ka bērns uzrunājams kā “viņa”, nevis “viņš”.

Šarlīze Terona dēlu ģērbj princeškleitās

gallery icon
9

Kinozvaigzne uzskata, ka vēl ir pāragri, lai ar bērniem uzsāktu nopietnu sarunu par dzimuma piederību. Tajā pašā laikā, mazie jau parādījuši to, ka apzinās savu dzimumu un paši izvēlas savu tālāko dzīvi. Meita Auguste, piemēram, esot teikusi, ka “apprecēšoties piecas reizes”. Meitene paziņojusi, ka viņas izredzētie būšot trīs zēni un divas meitenes.

Šarlīze Terona ar bērniem

Šarlīzes Teronai ir divi adoptēti bērni – dēls Džeksons un meita Auguste. Ievērots, ka jau vairāk nekā gadu Džeksons vēlas ...

gallery icon
13

“Man patīk, ka viņa ir spējīga brīvi domāt. Dievs vien zina, kā būs, bet man patīk, ka viņa brīvi runā par savām vēlmēm,” norādījusi aktrise Šarlīze Terona.

Šarlīze Terona ved atvases uz bērnu dzimšanas dienas ballīti

Aktrise Šarlīze Terona ir mamma diviem adoptētiem bērniem – dēlam Džeksonam un meitai Augustei. Dodoties uz bērnu dzimšanas dienas ballīti, ...

gallery icon
8