foto: no "Instagram"
Biļetes par 300 dolāriem, bet Bertāns nespēlē - Sipenieces ģimenei vilšanās Ņujorkā
Baiba ārā pie sporta arēnas - iekšā negāja, neies tak tērēt 300 dolārus par basketbolu.
Slavenības
2019. gada 30. decembris, 12:15

Biļetes par 300 dolāriem, bet Bertāns nespēlē - Sipenieces ģimenei vilšanās Ņujorkā

Jauns.lv

Radiostacijas "Star FM" ētera balss Baiba Sipeniece-Gavare gada izskaņā devusies baudīt brīvdienas Ņujorkā. Un pažēlojusies par to, ka "puse no viņas ģimenes" nav tikusi pie iespējas darbībā redzēt latviešu basketbola zvaigzni Dāvi Bertānu.

Sociālās saziņas tīklā "Instagram" Baiba ievietojusi vēstījumu, kurā redzama, stāvot netālu no sporta arēnas "Madison Square Garden", kurā aizvadīt maču ar vietējo "Knicks" bija ieradusies Nacionālās basketbola asociācijas komanda Vašingtonas "Wizards", tās rindās ir arī Dāvis Bertāns.

"Puse no manas ģimenes pirka biļetes, dārgas biļetes, viena biļete maksā aptuveni 300 dolārus, lai redzētu Dāvi Bertānu šīvakara spēlē. Bet diemžēl Dāvis ir savainojies un Dāvis šovakar nespēlēs," stāsta Baiba.

"Bet man ir puse no ģimenes vienalga tur iekšā, sēž un skatās Vašingtonas "Wizards", bet es te stāvu ārā un gaidu," pajoko humoriste, kas komentāros arī atklāj, kāpēc pati nav devusies maču lūkot: "Es tos dolārus labāk tērēju uz lugām un vodeviļām. Sports jāskatās tiem, kas saprot!"

Bet tie, kas no sporta kaut ko saprot, un, cerams, ka "puse no Baibas ģimenes" tādi ir, tomēr varēja priecāties, jo šajā mačā Vašingtonas komandas rindās latviešu basketbolists tomēr laukumā izgāja - cits mūsu sportists Anžejs Pasečņiks ar 14 gūtiem punktiem palīdzēja "Wizards" pārspēt Ņujorkas "Knicks" ar 121:115.

Baibas Sipenieces-Gavares 50 spilgti tēli

Baibas Sipenieces-Gavares stils, vadot pasākumus un TV raidījumus.

gallery icon
50