Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: Juris Rozenbergs
Zane Dombrovska.
Zane Dombrovska.
Slavenības

Aktrise Zane Dombrovska jau gadu iztiek bez feisbuka

Marta Martinsone

Jauns.lv

Dziedošā aktrise Zane Dombrovska jau gandrīz gadu iztiek bez „laika zagļa” – sociālās saziņas tīkla "Facebook" – lietošanas. Un žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, ka vēl ilgāku laika posmu neskatās televīziju, aizvietojot to ar projektoru, kurā lūko sev vēlamo.

Aktrise Zane Dombrovska jau gadu iztiek bez feisbu...

Zane atzīst, ka laika taupīšanas nolūkā aizvien ir atteikusies no sociālo tīklu lietošanas, un saka – vēlamais mērķis sasniegts. „Man ir daudz vairāk laika. Nav vairs ieraduma ieskatīties sociālajos tīklos, „skrollēt” informācijas plūsmu. Es to laiku izmantoju citādi un, šķiet, lietderīgāk. Protams, sākumā bija pieradums paskatīties ekrānā, kas jauns notiek sociālajos tīklos, bet pakāpeniski no tā atradinājos un esmu par šo lēmumu gandarīta. Mērķis, izdzēšoties no "Facebook", ir sasniegts,” pastāsta Zane.

Aktrise norāda – tas ir mīts, ka kāds viņu vairs nevar uzmeklēt un ar viņu sazināties, jo, kā zināms, bez sociāliem tīkliem ir ļoti daudz citu saziņas veidu: „Tiem cilvēkiem, kam ar mani būtu nepieciešams sazināties, ir mans telefona numurs. Un mani cilvēki manā vidē zina, kā mani atrast.”

foto: Juris Rozenbergs
Zane ar vīru Gunti Učelnieku romantiskās komēdijas "Jaungada taksometrs 2" pirmizrādē.
Zane ar vīru Gunti Učelnieku romantiskās komēdijas "Jaungada taksometrs 2" pirmizrādē.

Dombrovska arī atklāj, ka jau četrus gadus viņas mājās neesot televizora. „Esmu to aizvietojusi ar lielizmēra projektoru, kurā skatos sev interesējošās lietas no interneta,” atklāj māksliniece. Tā nu viņa pati nosaka, kādā informatīvā vidē vēlas atrasties.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!