Paulas Freimanes pavārgrāmatas "Zelta sastāvdaļa" atklāšana
2019. gada 9. decembrī notika fitnesa entuziastes Paulas Freimanes pirmās pavārgrāmatas "Zelta sastāvdaļa" atklāšana.
FOTO: savu pirmo pavārgrāmatu prezentē daiļā fitnesa entuziaste Paula Freimane
Pirmdien, 9. decembrī, restorānā "Hercogs" notika fitnesa entuziastes Paulas Freimanes pirmās pavārgrāmatas "Zelta sastāvdaļa" atklāšana.
"No sviesta un cukura kaut ko gardu spēj pagatavot ikviens. Bet bez tā? Izaicinu tevi sākt gatavot veselīgāk! Izaicinu katrā ēdienā iekļaut zelta sastāvdaļu!" tā savu grāmatu reklamē Freimane, kura atklāšanas pasākumā viesus cienāja ar gardumiem, kas tapuši pēc gramatā iekļautajām receptēm.
Tāpat arī dažiem sanākušajiem bija iespēja stāties gatavot maltīti, varēja tikt pie grāmatas eksemplāriem un, protams, patērzēt ar vakara galveno varoni - Paulu Freimani.
"No pieredzes varu teikt – sports un ēdiens ir kā cimds ar roku, tāpēc treniņiem bez pareiza un sabalansēta uztura nav lielas jēgas. Ir jāiemācās savus iemīļotos ēdienus pagatavot tā, lai tie palīdz būt veselākiem un izskatīties labāk," tā Freimane.
Grāmatā apkopotās receptes ir sadalītas piecās grupās ‒ brokastu, pusdienu, vakariņu receptes, kā arī deserti un dzērieni.