foto: Juris Rozenbergs
Bruno Birmanis sievai komplimentus saka katru dienu
Bruno un Jana.
Slavenības
2019. gada 7. decembris, 14:44

Bruno Birmanis sievai komplimentus saka katru dienu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Viens no pašmāju atzītākajiem modes māksliniekiem Bruno Birmanis ģimenē savas zināšanas lietā neliek, jo viņa dzīvesbiedre Jana pati mākot saģērbties gaumīgi, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Pagājušā gada maijā modes mākslinieks Bruno Birmanis (56) mija gredzenus ar 26 gadus jaunāko draudzeni, "Tet" mārketinga un pārdošanas speciālisti Janu Johannu. Ikreiz, kad modes mākslinieks ar kundzi iziet sabiedrībā, redzams, ka Jana tērpusies ļoti pārdomāti un gaumīgi. Viņa žurnālam "Kas Jauns" pastāsta, kā veido savu ģērbšanās stilu: „Cenšos ievērot tās nianses, kuras man patīk. Un tas notiek ļoti harmoniski, jo ģērbjos atbilstoši savam noskaņojumam. Līdz ar to visa mana garderobe atbilst kaut kādai manai noskaņai. Man nav īpašu problēmu piemeklēt apģērbu,” atklāj modes mākslinieka dzīvesbiedre.

Bruno, klausoties sievas teikto, apstiprina, ka viņas gaume ir teicama. „Es viņas apģērbu izvēli neietekmēju. Visu viņa dara pati, un man patīk. Katru dienu viņa no manis saņem komplimentus,” nosaka atzītais modes mākslinieks.

foto: Juris Rozenbergs
Bruno un Jana.

Jana, kopā ar vīru Bruno Birmani apmeklējot jauno modes dizaineru konkursu "Meringue", bija tērpusies pašas izvēlētā kostīmā, pieskaņojot blūzi ar volāniem un stilu papildinot ar pašmāju dizaineres Elīnas Dobeles zābakiem.

Jauno modes dizaineru konkurss "Meringue"

2019. gada 25. novembrī "Hanzas peronā" notika jauno modes dizaineru konkurss "Meringue".

gallery icon
292