foto: Mārtiņš Ziders
Krāšņi un suģestējoši - ar jaunām zvaigznēm uz skatuves priecē “Cabaret Absints”
Miķeļa Putniņa varonis "Cabaret" izrādē ir diriģents Bendžamins. Miķelis skatītājus pārsteidza ar savu sulīgo balss tembru, ģitārspēli un pat pianista dotībām.
Mūzika
2019. gada 6. decembris, 16:19

Krāšņi un suģestējoši - ar jaunām zvaigznēm uz skatuves priecē “Cabaret Absints”

Jauns.lv

Jauns.lv

Ar jauno koncertiestudējumu “Absints” uzsākta projekta “Cabaret” 16. sezona. Muzikālā izrāde “Cabaret Absints” pirmizrādi piedzīvoja 2019. gada 5. decembrī, pārsteidzot skatītājus ar jauniem varoņiem.

Muzikālā izrāde "Cabaret Absints"

Radošā apvienība Cabaret.lv radījusi muzikālo izrādi "Cabaret Absints", kas pirmizrādi piedzīvoja 2019. gada 5. decembrī izstāžu un pasākumu zālē ...

gallery icon

Šī gada iestudējumā režisors Viktors Runtulis un viņa komanda atgriežas 20. gadsimta trīsdesmitajos gados, kad Eiropā un ASV sāka veidoties vietas, kurās pulcējās radošas personības un dzīves baudītāji. Mākslinieki pa vienam vai vairāki uzstājās uz skatuves– kāds dziedāja vai skaitīja dzeju, cits dejoja, vēl cits to visu iemūžināja gleznā. Pārējie, bohēmas un absinta virpuļa apņemti, vērtēja un baudīja šīs dzīvās performances.

Koncertiestudējuma “Absints” veidotāji saglabājuši gan šo intīmo uzstāšanās formu, gan arī veido ļoti krāšņas un iespaidīgas kulminācijas, kurās tiek iesaistīti visi iestudējuma personāži.

foto: Mārtiņš Ziders
Jaunā Cabaret zvaigzne ir Katrīna Anna Vīgante, un viņas debija ir pārliecinoša.

Izrāde šoreiz īpaša ar to, ka tajā debitē ne tikai jauni solisti – Ralfa Eilanda un Aijas Vītoliņas vietā nu ir Miķelis Putniņš un Katrīna Anna Vīgante –, bet ir arī jauns konferansjē – izrādes režisors Viktors Runtulis šo godu šogad uzticējis Intaram Rešetinam.

Tēmas