foto: Juris Rozenbergs
FOTO: kā aktieri amzierējās filmas "Jaungada taksometrs 2" ballītē
Neliels "striptīzs" Annas Lieckalniņas izpildījumā.
Sarkanais paklājs
2019. gada 29. novembris, 10:22

FOTO: kā aktieri amzierējās filmas "Jaungada taksometrs 2" ballītē

Jauns.lv

Komēdijas “Jaungada taksometrs 2” aktieri 28. novembra pēcpusdienā sāka jau svinēt Jauno gadu, jo “Innocent Cafe” notika ballīte par godu filmas iznākšanai uz lielajiem ekrāniem – tās pirmizrāde būs 5. decembrī. Svinības izvērtās gana jestras.

“Jaungada taksometrs 2” ir Māra Martinsona romantiskās komēdijas “Jaungada taksometrs” filmas tupinājums. Tā ir pirmā filma Latvijas mūsdienu kino vēsturē, kuras varoņi izdzīvo savas sižeta līnijas turpinājumā – proti, pagājis gads un "Jaungada taksometrs" varoņi atkal skaita stundas līdz Jaunajam gadam. Andrejs pavada to kopā ar savu mīļoto Ilzi, gaidot atbraucam viņas mammu, lai beidzot iepazītos un paziņotu par gaidāmo mazuli. Ilzes daudzo iegribu dēļ viņš neviļus kļūst par salaveci neparastā pasākumā, kas var mainīt ne tikai viņa paša, bet arī jaunās ģimenes nākotni.

Filmas "Jaungada taksometrs 2" prezentācija

Filmas "Jaungada taksometrs 2" prezentācija.

gallery icon
99


“Jaungada taksometrs 2” galvenajās lomās ir gan daudzi Latvijā pazīstami aktieri, gan šovbiznesa zvaigznes - Lauris Reiniks, Baiba Sipeniece - Gavare, Viesturs Krauze, Nauris Brikmanis, Andris Bulis, Zane Dombrovska, Ieva Florence – Vīksne, Anna Lieckalniņa, Māra Sleja un Kozmens.

Filmas "Jaungada taksometrs 2" filmēšanas aizkulises

Filmas "Jaungada taksometrs 2" filmēšanas aizkulises.

gallery icon
63


Viņi visi piedalījās filmas tapšanas ballītē, kur par jautrību parūpējās pasākuma vadītājs Valdis Melderis, liekot filmas aktieriem izpausties ar pašdarbību. Tad nu katrs centās, ko māk. Piemēram, Lauris Reinis dziedāja Ziemassvētku dziesmu, Kozmens izpildīja repu, Baiba Sipeniece noskaitīja dzejoli, Anna Lieckalniņa nodemonstrēja “striptīzu”, atkailinot plecu, bet Andris Bulis un Zane Dombrovska, kuri filmā atveido mīlniekus, pēc kolēģu saucieniem “rūgts!” metās skūpstā. Tiesa gan, to viņi darīja, paslēpjoties zem jakas.

foto: Juris Rozenbergs
Kas te? Tā "Jaungada taksometrs 2" aktieris Andris Bulis skūpsta savu ekrāna partneri Zani Dombrovsku.