TV
2019. gada 22. novembris, 13:40

Rajeckai, Samantai Tīnai un Kašeram pašmāju šovā brokastīs tiek servētas etiķī ceptas olas

Jauns.lv

Telekanāla "360TV" un interneta vietnes "YouTube" kanāla “Brīvdienas TV” šova “Četri uz koferiem” jaunākā sērija, kas TV ekrānos būs skatāma sestdienas vakarā, skatītājiem sarūpēs patiešām neaizmirstamus mirkļus.

Ielu vingrotāju grupas "Street Wariors" dalībnieks un šova "Gribi kļūt slavens?" uzvarētājs Gatis Konrāds, kuram saskaņā ar šova noteikumiem jāiejūtas gida lomā un jāplāno izklaides kolēģiem, nolems savus nesen sastaptos ceļabiedrus - Kašeru, Samantu Tīnu un Olgu Rajecku – vest Spānijas iepazīšanas tūrē uz... Madrides lielveikalu. Turklāt pamanīsies sērijas laikā pat divreiz pazaudēt automašīnu. Lieki piebilst, ka šāda izklaides programma krietni pabojās pārējo ceļabiedru plānus un iecere iepazīt Madrides vecpilsētu paliks nepiepildīta, bet pats ceļojums izvērtīsies īstā katastrofā.

Tiesa, to, ka dienā viss nenotiks gluži kā cerēts, vērīgākie šova skatītāji nojautīs jau pašā sērijas sākumā, jo Gatis, servējot ceļabiedriem brokastis, olas ceps nevis eļļā, bet gan etiķī. Par šo kļūdu Gatim nebūs ne jausmas un jaunais vīrietis, stāvot pie plīts, būs patiesā neizpratnē, kas tā par tik dīvainu eļļu, kurā ola nevis cepas, bet gan dūmo?

“Es protu olu uzcept! Vienkārši tā indukcijas plīts un mistiskā eļļa. Vienkārši kolosāli!’ šķendējās Gatis. Pēc sestās olas izcepšanas Gatim tomēr radīsies aizdomas, ka gluži eļļa tā vis nav. Bet skaidrību notiekošajā ieviesīs Olga Rajecka, kura nepārprotami norādīs -  olas tik tiešām tiekot ceptas etiķī. Ko ceļabiedri teiks par tik neparastām brokastīm un kādi piedzīvojumi vēl gaidāmi?