Kima Kardašjana un Kanje Vests nopērk otru rančo Vaiomingā

gallery icon
20
Slavenības
2019. gada 24. novembris, 12:28

Kima Kardašjana un Kanje Vests par 14,5 miljoniem nopērk vēl vienu rančo

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana un viņas vīrs reperis Kanje Vests kļuvuši par vēl vienu ģimenes īpašumu bagātāki. Trīs bērnu ģimene nesen kā nopirkusi jau otru rančo Vaiomingas štatā, ASV.

foto: ZP/Express Syndication / Vida Press
Kima Kardašjana un Kanje Vests.

Kima Kardašjana un Kanje Vests nav ar naudu skopojušies un par 14,495 miljoniem ASV dolāru iegādājušies lielu rančo valsts vidienē. Šoreiz sabiedrības uzmanību alkstošais pāris devis priekšroku visīstākajai lauku idillei. Visas teritorijā celtās ēkas ir pilnībā būvētas no koka. Arī telpu interjers ir no koka. Rakstainie gultu un krēslu pārvalki, kā arī paklāji atgādina par kantri stilu un hipiju laikiem.

Kardašjanas un Vesta jaunais īpašums ir 6,713 akru (2,4 hektāri) liels un tam dots nosaukums Lielā raga kalnu rančo. Raugoties no galvenās ēkas logiem, visapkārt paveras milzīgi plašumi: kalni, ielejas, kanjoni un kalnu upītes, kas tiek uzskatītas par labākajām foreļu makšķerēšanas vietām visā ASV. Īpašums atrodas netālu no Kodijas, Vaiomingas štatā, kas ir iecienīta vieta pārgājienu cienītājiem un kalnā kāpšanas entuziastiem.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Šis rančo ir celts jau tālajā 1906. gadā, taču šo daudzo gadu laikā vairākkārt piedzīvojis renovāciju un modernizāciju. Lai gan interjera un izmantoto materiālu ziņā tas aizvien atgādina vienkāršu koka namiņu nekurienes vidū, tajā netrūkst nekā no mūsdienu modernajām ērtībām. Teritorijā ir pat divi apsildāmi (!) helikopteru nolaišanās laukumi. Te ir arī baļķu namiņi, kuros labiekārtotas saunas un citi labumi ķermeņa relaksācijai. No jebkuras vietas teritorijā paveras neskartas dabas skati.

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon
15

Kardašjanas un Vesta jaunais rančo atrodas tikai 50 jūdžu (80 kilometri) attālumā no līdzīga rančo, ko pāris iegādājās šā gada septembrī.

Kimas Kardašjanas piegulošais miesaskrāsas topiņš 2019. gada jūnijā

gallery icon
7