TV
2019. gada 15. novembris, 14:14

Kašers ceļojuma laikā Spānijā piedzīvo kādu baisu notikumu

Jauns.lv

Vairākas nedēļas 360TV un “Brīvdienas TV” youtube kanāla skatītāji ar aizrautību seko līdzi pašmāju slavenību piedzīvojumiem ārvalstīs šovā “Četri uz koferiem.” Kā ierasts, sestdienas vakarā tiks izrādīta pati jaunākā šova sērija, kurā multimākslinieks Kašers atklās kādu asinsstindzinošu notikumu, ko piedzīvojis Spānijas viesnīcā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pie brokastu galda viņš saviem ceļabiedriem – dziedātājām Olgai Rajeckai un Samantai Tīnai, kā arī šova “Gribi kļūt slavens?” uzvarētājam Gatim Kondrātam izstāstīs baisus iepriekšējās nakts notikumus. Izrādās – Kašers pamodies no tā, ka kāds skrubinājis viņa matus. Tā kā abi ar Gati Kondrātu bija apmetušies vienā numuriņā, Kašers sākotnēji domājis, ka tas ir ceļabiedrs, kurš nolēmis viņu izjokot. Taču vēlāk atklāsies, ka viņu pamodinājusi un matus plēš milzu žurka. “Nedzirdēji, kā es septiņos no rīta bļāvu? No  rīta jūtu, ka kāds tā riktīgi paņem un plēš matus. Un es uzreiz skatos – milzīgi liela žurka blakus gultā aizskrien. Es kliedzi un uzreiz ieslēdzām gaismu!” baisos nakts notikumus atceras Kašers, piebilstot, ka negaidītā viešņa, pirms ķerties pie multimākslinieka matiem, esot apēdusi arī visas ceļabiedru konfektes.

Dzirdot Kašera stāstu, Samanta Tīna būs burtiski šausmās: “Man ir ļoti nepatīkamas izjūtas pret visiem šiem rāpuļiem. Es nelienu viņu pasaulē un es nevēlos, lai viņi lien manā pasaulē. Tā žurka ir bijusi uz viņa spilvena! Es to ieraudzītu, es jums goda vārds saku, man būtu koma!”

Kā pēc žurkas uzbrukuma Kašeram veiksies ar dienas izklaižu plānošanu? Un kāpēc daži no ceļabiedriem atteiksies vilkt multimākslinieka sarūpētos tērpus? Atklāsies sestdienas vakarā, šova “Četri uz koferiem” jaunākajā sērijā.