foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Drošība pirmajā vietā - pat Brūss Villiss ar velosipēdu vizinās ar ķiveri galvā
Brūss Villiss.
Slavenības
2019. gada 16. novembris, 14:35

Drošība pirmajā vietā - pat Brūss Villiss ar velosipēdu vizinās ar ķiveri galvā

Jauns.lv

Spraiga sižeta filmu zvaigzne Brūss Villiss (64) varoni un pasaules glābēju tēlo tikai filmās. Kad viņš pa pilsētas ielām pārvietojas ar velosipēdu, aktieris piedomā arī par savu drošību un galvā liek ķiveri.

Brūss Villiss uz velosipēda

gallery icon

Līdz šim paparaci fotogrāfijās visbiežāk pārvietojamies ar videi draudzīgo transporta līdzekli – velosipēdu – bija manīts aktieris un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers. Viņš bija redzēts „riteņojam” kopā ar meitām un dēliem, ar savu ārlaulības dēlu Džozefu Baenu, viens pats un ar miesassargu (kurš krietni iepalika bijušajam kultūristam). Tagad velo cienītāju pulciņam pievienojies arī viņa vienaudzis un kolēģis no filmas „The Expendables” („Neiznīcināmie”) – Brūss Villiss.

Švarcenegers riteņo kopā ar meitu

Ģimene, kas riteņo kopā, arī paliek kopā, – tā par fotogrāfijām, kurās Arnolds Švarcenegers redzams braucam ar velosipēdu kopā ar ...

gallery icon

Pirms dažām dienām piecu meitu tēvs atpazīts, Losandželosā braucam ar velosipēdu. Aktieris bija padomājis par savu drošību un galvā uzlicis ķiveri. Viņš bija ģērbies Džordžijas amerikāņu futbola komandas „Bulldogs” fanu krekliņā, un, „ripinoties” mājup pie ģimenes, pa ceļam bija iegriezies kafejnīcā, lai paņemtu krūzīti kafijas.

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon