foto: Ekrānuzņēmums
"Man bija kolas lomkas" - savus uztura paradumus atklāj "ērkšķu šova" dāmas
Dāmas apmeklēja veselīga uztura meistarklasi, kur ne tikai pārrunāja veselīgu maltīšu veidošanas principus, bet arī vērtēja savu ēdienkarti.
TV
2019. gada 6. novembris, 11:20

"Man bija kolas lomkas" - savus uztura paradumus atklāj "ērkšķu šova" dāmas

Jauns.lv

Televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” dalībniecēm ir unikāla iespēja gan tikties ar dažādu jomu profesionāļiem, gan piedalīties praktiskās nodarbībās un uzzināt daudz jauna. Projekta ietvaros dāmas apmeklējušas arī veselīga uztura meistarklasi, kur ne tikai pārrunāja veselīgu maltīšu veidošanas principus, bet arī vērtēja savu ēdienkarti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā izrādās, dažu dalībnieču uztura paradumi ir tiešām šokējoši. “Kaut ko es ēdu, bet dažkārt izskipoju dienu un tad pierijos kā cūka. Dažkārt es neēdu divas dienas un arī par trešo nodomāju – eh, šodien arī izlaidīšu!” uztura speciālistei atzinusies Olga.

Savukārt Kristīne neslēpj, ka grēko ar pareizu uzturu un esot atkarīga no saldinātajiem dzērieniem. “Kola ir mans mīļākais dzēriens, lai gan zinu, cik tajā daudz cukura. Es cenšos ļoti samazināt kolas patēriņu. Nopietni. Man agrāk bija kolas lomkas. Ja es nebiju dabūjusi kolu, tad man tiešām lomkas sākās. Reālas vēl pie tam.”