foto: AP/Scanpix
VIDEO: Trampu pāris nodemonstrē īpatnēju veidu, kā bērniem Helovīnā pasniegt saldumus
Trampi mazajam Minjonam gaidītos saldumus uzlika uz galvas
Trakā pasaule
2019. gada 31. oktobris, 06:16

VIDEO: Trampu pāris nodemonstrē īpatnēju veidu, kā bērniem Helovīnā pasniegt saldumus

Jauns.lv

Pirmdien, 28.oktobrī, Baltajā namā notika ASV plaši svinētā Helovīna jeb Visu svēto dienas priekšvakara "iesildīšanas" pasākums. Mazi bērni dažādākajos kostīmos stājās rindā, lai no ASV pirmā pāra saņemtu saldumus, bet viena ķipara kostīms, šķiet, izsitis Trampu pāri no šokolāžu dalīšanas ritma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Trampu pāris pie Baltā nama dāļā saldumus kostīmos tērptiem bērniem

Pirmdien, 28.oktobrī, Baltajā namā notika ASV plaši svinētā Helovīna jeb Visu svēto dienas priekšvakara "iesildīšanas" pasākums. Mazi bērni dažādākajos kostīmos ...

gallery icon
21

Pasākuma video redzams, kā ASV pirmais pāris ķirbjiem un mošķiem izdekorēta Baltā nama priekšā, Maikla Džeksona "Thriller", populārās Adamsu ģimenītes muzikālās tēmas un citas visiem zināmas mūzikas pavadībā dala dažādos kostīmos saģērbtiem bērniem saldumus.

Kādā brīdī pie Donalda un Melānijas Trampiem pienāk kāds bērns populārā multfilmu varoņa Minjona tērpā. Lai gan mazajam ciemiņam padusē iespiests maisiņš, prezidents Tramps, ignorējot bērna izstieptās rokas, atsperīgi pasit viņam pa galvu ar šokolādīti, pēc tam to arī tur atstājot. Vīra piemēram veikli seko arī sieva Melānija, mazajam Minjonam uz galvas atstājot arī savu cienastu.

foto: AP/Scanpix
Trampi mazajam Minjonam gaidītos saldumus uzlika uz galvas

Abi kārumi, protams, tūlīt pat noslīdēja no lielā kostīma, bet pasākuma palīgi tos pacēla un ielika maisiņā. Lai gan bērns izskatījās nedaudz apjucis, Trampu pārim, šķiet, dīvainā situācija uzlabojusi garastāvokli un izraisījusi smieklus.

Neveiklais video ātri vien apceļojis sociālos tīklus. Viedokļi par redzēto dalījās. Kamēr vieni uzstāja, ka notikušais ir vien smieklīgs misēklis, citi norāda, ka Tramps rīkojies apkaunojoši.