foto: AFP/Scanpix
Dziedātājam Rikijam Mārtinam - ceturtais bērns
Rikijs Mārtins šogad Losandželosā, uzstājoties "Grammy" ceremonijā.
Slavenības
2019. gada 30. oktobris, 12:45

Dziedātājam Rikijam Mārtinam - ceturtais bērns

Jauns.lv

Puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins un viņa vīrs Džvans Jozefs kļuvuši par dēla Sona Renna vecākiem - pāris par priecīgajiem jaunumiem informējis sociālās saziņas tīklā "Instagram".

View this post on Instagram

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Rikijs (47) un Džvans (35) atrādījuši fotogrāfiju, kurā tur ģimenes jaunpienācēju. Nu Rikijam ir jau četri bērni - bez Sona arī desmit mēnešus vecā meita Lusija un dvīņi Valentino un Mateo, kam ir 11 gadu.

Mārtins, kas jau pirms vairākiem gadiem pavēstīja, ka ir homoseksuāls, 2018. gada sākumā informēja - viņš apprecējies ar savu draugu gleznotāju Džvanu Juzefu. Abi, iepazinušies ar "Instagram" palīdzību, par pāri kļuva 2016. gadā.

Rikijs Mārtins ar draugu Džvanu Josefu labdarības pasākumā „amFar”

gallery icon

2018. gada pašās beigās ar "Instagram" palīdzību dziedātājs paziņoja, ka abu ģimenē ienākusi meita Lusija Mārtina-Juzefa. Un šogad janvārī Mārtins intervētājiem uz sarkanā paklāja pirms "Zelta globusu" ceremonijas jūsmīgi stāstīja, ka grib ļoti lielu ģimeni. "Es vēlos vēl četrus dvīņu pārus. Ļoti labprāt gribētu lielu ģimeni, bet šobrīd daudz kas notiek, man ir daudz darba," klāstīja dziedātājs. "Tāpēc vispirms sakārtosim darba jautājumus, un tad gatavosimies ģimenes pieaugumam."

Nu izskatās, ka visi jautājumi sakārtoti - ģimenē pieaugums sagaidīts.