foto: AP/Scanpix
Aktieris Stīvens Sīgals nopērk māju Piemaskavā un kļūst par Vladimira Putina kaimiņu
Putins un Sīgals 2013. gadā.
Slavenības
2019. gada 30. oktobris, 06:52

Aktieris Stīvens Sīgals nopērk māju Piemaskavā un kļūst par Vladimira Putina kaimiņu

Jauns.lv

Holivudas grāvējfilmu zvaigzne Stīvens Sīgals, kas jau krietnu laiku neslēpj savu mīlestību pret Krieviju, iegādājies īpašumu Piemaskavā un kļuvis par prezidenta Vladimira Putina kaimiņu.

Krievijas prezidents Putins pasniedz pasi aktierim Sīgalam

gallery icon

Kā vēsta krievu masu mediji, 67 gadus vecais Sīgals par 100 miljoniem rubļu (aptuveni 1,4 miljoni eiro) iegādājies 433 kvadrātmetru lielu māju ciematiņā Usovo. Ēka iepriekš esot piederējusi Krievijas Valsts cirka vadītājam.

Sīgals šo māju esot nopircis jau pērnvasar, bet tikai tagad par to uzzinājuši masu mediji. Pēc informācijas Sīgala publiski pieejamā pieteikumā Krievijā reģistrēt preču zīmi "Aikido Ten Shin Dojo" atklājās viņa adrese, ko tad mediji sīkāk izpētījuši caur kadastru reģistriem. Un uzzinājuši, ka aktieris mājas īpašnieks skaitās jau no pagājušā gada jūlija. Tā nu kopš tā laika Sīgals dzīvo vienā ciematiņā ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu - viņam tur ir īpašums "Novo-Ogarevo".

Sīgals jau pirms krietna laiciņa sāka paust savu mīlu pret Krieviju, 2016. gadā saņēma šīs valsts pilsonību. Deviņdesmito gadu grāvējfilmu spožā zvaigzne Krievijā pavada ļoti daudz laika, nodarbojas ar labdarību un biznesa projektiem, sadarbojās ar vietējo ieroču ražotāju "ORSIS" jeb "ОРужейные СИСтемы".