foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: šovu zvaigzne Magone stāsta, kā iepazinusies ar savu lietuviešu vīru Žani
Magone atklāj abu iepazīšanās stāstu, kas izrādās visai amizants.
TV
2019. gada 23. oktobris, 13:21

VIDEO: šovu zvaigzne Magone stāsta, kā iepazinusies ar savu lietuviešu vīru Žani

Jauns.lv

Jau šovakar “STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” dzejniece Magone Šutoviene ļausies sirsnīgai kopā būšanai ar vīru un atzīmēs otro kāzu gadadienu jeb kokvilnas kāzas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Magone Burka atgiezusies Latvijā

Dzīve kā seriālā – šo teicienu pavisam noteikti var attiecināt uz dzejnieci Magoni Burku, pazīstamo šovu zvaigzni, kuras ģimenes dzīves ...

gallery icon
13

Abi būs devušies romantiskās vakariņās uz kādu no Liepājas restorāniem – tiesa, prieku par iespēju baudīt divvientulību mazinās abu atvase Fēnikss, kurš būs niķīgā omā un prasīs papildu uzmanību no vecāku puses.

Baudot vakaru, skatoties kāzu albumu un gremdējoties tīkamās atmiņās, Magone atklās arī abu iepazīšanās stāstu, kas izrādās visai amizants. Abus Londonā iepazīstinājusi Magones toreizēja bērnu auklīte, kura viņai sagādājusi neaizmirstamu pārsteigumu – reiz, pārnākot no darba, Magone mājās atradusi nevis auklīti, bet gan svešu vīrieti – Žani. “Es prasu – kur ir aukle? Kas jūs esat un ko jūs te darāt?” šoka pilnos mirkļus atminas Magone, kurai iepriekš nav bijis ne jausmas, ka gaidāms šāds viesis. Lai arī Magone, protams, nav bijusi priecīga par auklītes izspēlēto viltību un faktu, ka bērnus pieskata svešs vīrietis, tomēr abu starpā radušās simpātijas un jau pēc pāris tikšanās reizēm Žanis Magoni bildinājis.