foto: Ekrānuzņēmums
Magones dzīvē atkal pārmaiņas - šovu zvaigzne pērk māju Gulbenes pusē
Dzejniece Magone.
TV
2019. gada 18. oktobris, 10:45

Magones dzīvē atkal pārmaiņas - šovu zvaigzne pērk māju Gulbenes pusē

Jauns.lv

“STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” sagaidīti liktenīgi notikumi dzejnieces Magones Šutovienes dzīvē - viņa ķērusies pie mājas iegādes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Magone Burka atgiezusies Latvijā

Dzīve kā seriālā – šo teicienu pavisam noteikti var attiecināt uz dzejnieci Magoni Burku, pazīstamo šovu zvaigzni, kuras ģimenes dzīves ...

gallery icon
13

Magone uzsākusi kārtot nepieciešamo dokumentāciju īpašuma iegādei Gulbenes pusē un jau novembrī kopā ar ģimeni gatavojas teikt ardievas mātes mājai un pārvākties uz pavisam citu Latvijas malu. Vēl vairāk – līdz ar jauno mājvietu Magone savā īpašumā iegūs arī kaziņu, kuru mājas iepriekšējā saimniece vēlīgi jaunajai ģimenei atdāvinājusi, solot arī iemācīt šovu zvaigzni to aprūpēt un izslaukt.

“Viss ir izdarīts, viss ir noformēts un visi maksājumi veikti un tagad atliek tik nostiprināt Zemes grāmatu,” prieku par iespēju saimniekot savā īpašumā neslēpj Magone.

Kā šovu zvaigznei veiksies jaunajā mājvietā un kas par šo lēmumu būs sakāms Magones bijušajam mīlniekam un bērna tēvam Ventim? Atklāsies jau drīzumā realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”.