foto: MEGA / Vida Press
Hercogiene Megana demonstrē stilīgāko somiņu rudens sezonai
Saseksas hercogiene Megana.
Slavenības
2019. gada 20. oktobris, 14:40

Hercogiene Megana demonstrē stilīgāko somiņu rudens sezonai

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana izgājusi sabiedrībā ar iepriekš neredzēti stilīgu somiņu. Modes eksperti to ierindojuši šī rudens karstāko modes tendenču sarakstā.

Hercogiene Megana iziet sabiedrībā „saderināšanās kleitā” un ar stilīgu somiņu

gallery icon
14

Laikā, kad princis Viljams ar sievu Kembridžas hercogieni Ketrīnu devies vizītē uz Pakistānu, princis Harijs ar kundzi Saseksas hercogieni Meganu nule kā atgriezies no vizītes Dienvidāfrikā un aktīvi nododas oficiālo pienākumu pildīšanai Londonā.

foto: Vida Press

Saseksas hercogu pāris apmeklējis gadskārtējo „WellChild Awards” ceremoniju. Par godu šim pasākumam Megana bija ģērbusies tumši zaļā kleitā, smilšu krāsas mētelī un rokās nesa stilīgu somiņu. Zīmola „Parosh” kleita Saseksas hercogienei mugurā redzēta jau agrāk. Tieši šo tērpu viņa bija izvēlējusies, kad 2017. gada nogalē abi ar princi Hariju paziņoja par saderināšanos un pozēja preses fotogrāfiem Kensingtonas pils dārzā.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Taču vairāk par apģērbu britu karaļnama fanus ieintriģējusi neparastā rokassomiņa, kādu Megana šoreiz izvēlējusies pieskaņot savam tērpam.

Izsmalcinātajam smilšu krāsas kamieļvilnas mētelim un tumšākas tonalitātes zamša laiviņām Megana bija pieskaņojusi zīmola „Montunas” rokassomiņu ar šalles rokturi. Neparastais risinājums šo aksesuāru padara romantiskāku un stilīgāku, nekā pārējās klasiskās „clutch” somiņas, kādas Megana pēdējā laikā bieži izvēlējusies.

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Modes pētnieki jau atzinuši, ka šī nelielā bruņurupuča raksta imitācijas somiņa ir īsts atradums šī rudens garderobē. Pateicoties stilīgajam rokturim, tā ir gana moderna un stilīga, un labi piestāvēs kā pie džinsiem un t-krekla, tā pie kokteiļklietas, kā to izvēlējusies Megana.

Zīmols „Montunas” šī modeļa somiņu piedāvā arī citās tonalitātēs. Acetāta somiņām ir arī marmoru imitējošs raksts. Arī šalles rokturi pieejami ar citas krāsas printu.

foto: Ekrānuzņēmums

Gana intriģējoši, lai iekļautu šādu rokassomiņu savā rudens garderobē? Tad jāpasteidzas, jo kā zināms: kas redzēts hercogienei Meganai, to izpērk vēja ātrumā.

Starp citu, šī somiņa nav no budžetam draudzīgajām. Zīmola mājaslapā tā iegādājama par 391.31 eiro.

foto: Ekrānuzņēmums